*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 biore tabletki antykoncepcyjne i teraz miałam ta siedmio dniowa przerwe i wczoraj o godzinie 20 powinnam wziasc pierwsza tabletke a nie wziełam i jeszcze sie kochałam a mój partner sie we mni \"zlał\"!!!!!!!! co mam teraz zrobic jak brac teraz i kiedy tabletki ?!!!!!!!!!!!!!!!????????? błagam pomóżcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiedzmsaaa Napisano Wrzesień 8, 2007 isc po postinor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 a co to jest???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym tak zrobiła Napisano Wrzesień 8, 2007 łykaj tabletke, pędź do lekarza i pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarlotta 987 Napisano Wrzesień 8, 2007 zlał się w tobie - cóż za oryginalne określenie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 to moze wezme tą tabletke dzis o 20 ???????!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym tak zrobiła Napisano Wrzesień 8, 2007 bez lekarza się nie obejdzie, chyba że chcesz mieć stresy i nerwówkę przez następny cykl. idź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 wiem ze to nie zbyt ładne okreslenie ale teraz nie to jest najwazniejsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym tak zrobiła Napisano Wrzesień 8, 2007 a określenie 'zlał' wyjątkowo subtelne, faktycznie. ech, jak kafe przytępia ludzkie odruchy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Na wszelki wypadek zacznij sie rozglądać za niedrogimi pampersami... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 a własnie o to chodzi ze dzisiaj nie mam dostepu ani jutro do lekarza~!!!!!!!!!!masakra!!!!!!!!!!!co ja mam zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 no idz po ten postinor :O przeciez wtedy juz nie bylas chroniona.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 a ile kosztuje ten postiron???? i czy po nim mam zacząc brac tabletki?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym tak zrobiła Napisano Wrzesień 8, 2007 może nie masz dostępu do swojego lekarza, ale istnieją pogotowia, dyżury przyszpitalne. kombinuj. idź prywatnie, poproś chłopaka o zrzutkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 ok 50 zł, ale jest tylko na recepte. Nie wiem czy po nim mozesz brac normalnie tabletki, gin Ci wszytsko powie jak pojdziesz. Nie mow, ze nie masz dostepu do lekarza, bierz gazete, ogloszenie i idz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 postinor to jakieś 60, 70 zł (mogę się mylić) czas leci a w tej chwili to tylko on może pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 a jakbym wzieła teraz tabletke to by było dobrze????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym tak zrobiła Napisano Wrzesień 8, 2007 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 jaką tabletkę ? antykoncepcyjną czy ten postinor ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 ale ja nie mam od kogo wziąść recepty:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiedzmsaaa Napisano Wrzesień 8, 2007 no postinor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym tak zrobiła Napisano Wrzesień 8, 2007 myślę, że o anty chodzi. minęło 12h od momentu kiedy ją wziąć powinnaś więc nie jesteś chroniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 natasha czas leci, idź na pogotowie, kombinuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 no pisałysmy Ci wczesniej, ze masz poszukac w ogloszeniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym tak zrobiła Napisano Wrzesień 8, 2007 no to albo zakombinujesz teraz albo możesz być w ciąży. dlaczego nie możesz iść do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 dobra lece do apteki moze cos wykombinuje dzieki dziewczyny papa zyczcie mi powodzenia:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 dziewczynki byłam w aptece i wiem juz jak mam brac tabletki musiałam wziąść jedna teraz a reszte ta jak dawniej mniejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok troche mi ulżło ale i tak bede sie stresowała do następnego okresu jak go dostane he ale mam nadzieje ze tak!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natasza ty ruska tirówko Napisano Wrzesień 8, 2007 jak sie ci w (zgniłej cipie)zlał- to nie zapłodnił- bo : PAMIĘTAJ TIRÓWKO!!!!!!!!!!!!!! MOCZ TO NIE SPERMA!!!!!!!1 ALE WIDAĆ RUSKIE KURWY NIE WIEDZĄ NAWET ŻE KUTAS TO CZŁONEK!11 MIŁEJ PRACY (W TIRACH ) ŻYCZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie ok Napisano Wrzesień 8, 2007 policz, ktory to dzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TEŻMI SIĘ ZLAŁ Napisano Wrzesień 8, 2007 kupiłam na targu kocurka- i mi się zlał na dywan.... a to łobuz.... DZIEWCZYNY POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM BRAĆ POSTINOR????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach