Gość bedzie ok Napisano Wrzesień 8, 2007 co to a ludzie powyzej??? Cos z glowa???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A MI SIE ZLEWA TEKST Napisano Wrzesień 8, 2007 MAM BRAĆ POSTINOR??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A MI SIE ZLEWA TEKST Napisano Wrzesień 8, 2007 RYNSZTOK I GÓWNO TU KRÓLUJE!!!!!!!!!! NAWET O JEBANIU PISAĆ NIE UMIĄ!!!!! SZKODA ŻEŚ NIE NAPISAŁA ŻE CI SIE W CIPIE SPUŚCIŁ I PRZERŻNĄŁ- TYLKO ZLAŁ....TO MUSISZ BYĆ OBLEŚNA JAK GACHY NA CIEBIE LEJĄ (CIEPŁYM MOCZEM) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też jestem w szoku Napisano Wrzesień 8, 2007 idiotki się pieprzą po kątach - a nawet pisać o swoich cipach nie potrafią w innym języku- niż tym znanym im od tirowców i innych klientów tudzież alfonsów.... szok "zlał mi się" hihihihihihhihi dziecko idź do burdelu - a tu nie sraj taką tempotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będzie oK Napisano Wrzesień 8, 2007 a tej tabletki o 20 czemu nie wzięłaś???? dupczyli Cię wtedy murzyni (i płacili potrójnie- to im nie śmiałaś przerywać???/) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będzie oK Napisano Wrzesień 8, 2007 nie bój sie.......mulatka też można wyskrobać.....nie będzie go bardziej bolało niż białaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pracownikiem ZOO Napisano Wrzesień 8, 2007 i też mi sie spóścił słoń do odbytnicy co teraz????????????????????????????????????????????????????????????????????///////// dziewczynki???????? mam brać postinor? czy słoń powinien zażyć??????? pomóżcie help help help (woła gówno splywając do szamba) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahahahahhhha Napisano Wrzesień 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach