Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikcjiaaa

dorosłe dzieci...

Polecane posty

Gość mikcjiaaa

Wczoraj na przystanku szłyszałam rozmowę chłopaka i dziewczyny ona miała ze 17 lat a on ... może z 19-20 Rozmawiali o swoim związku, jakiejś rocznicy itd.. Potem stałam na innym przystanku (przesiadka) i tam stała grupa 12-13 latków - strasznie przeklinali i gadali na "tematy dorosłych" Jestem tym przerażona! ta pierwsza para okey to już nie takie dzieci ale ta grupa dzieci ... co sie teraz z tymi małolatami dzieje?...ehh

Gość trghyjuki
ja też takie zahcowanie obserwuje od dawna... niestety...

tak to jest!wszystko idzie na przód!technika, media..i dzieci wczesniej mam dorastają...no cóz nic tylko pozostaje słuchać ich i nie reagowac lub reagować i narazac się na problemy i nie przyjemności z ich strony...bo jak sie zwróci uwage to wielkie halllo,ze sie mówi...jak smiesz mnie pouczac??/i takie tam..co sadzicie??

Gość mikcjiaaa
tu jestem - masz rację tylko że to jest dosyć przykre no bo to własciwie jeszcze dzieci...ehh

ale juz sie czuja jak dorosli..tobolesne..ja nie jestem juz młoda (1978) ale w ich wieku to jakos inaczej się zachowywalam....to wazne co zaczeąłś ten watek..a co inni maja do powiedzenia na ten temat??/moze ktoś młodszy , mam srtarszym wytłumaczy??

Gość Groszkowa dziewczyna
jade tramwajem do pracy... dwie dziewczynki wiek okolo 16 lat, wymalowane, wypindrzone "o jaki fajny masz dlugopis" "zapierdolilam mojej starej" potem jakas rozmowa na temat weekendu i baletow,spaniu u chlopaka...mam 22 lata ale gdy slysze niektore nastolatki to cofam sie wstecz gdy mialam tyle lat co one... pamietam ze bylam inna...

Gość mikcjiaaa
Zgadzam się z Wami ja nie jestem taka stara i zacofana mam 24 latka ale i tak nie podoba mi sie to ... ktoś jeszcze ma jakieś zdanie? moim zdaniem to ważny temat...

Gość LLLLLLLLauretta
Czy dla ciebie autorko dzieci to osoby dziewczyna 18lat chlopak 20 ktorzy mysla o zwiazku na zawsze?????? PUKNIJ SIE W ŁEP

Gość Wsiok
I widzicie tutaj jest PLUS wsi!!!! Niby wszystkie mowicie (tyczy sie tych miesciuchow) jaka ta wies jest .!@#$%@!$! A jednak na wsi nie ma takich dziewczyn a jak sie juz znajdzie to gora 2 na cała wies!!!!!! Wiec tutaj jest plus mieszkania na wsi(zreszta nie jeden) Dlatego wkurwiaja mnie picowate panny ktore mowia ze wsiok to wsiok!!!! Niech sobie bedzie wsiokiem ale jest madrzejszy od mieściucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!