Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go0706

allegro

Polecane posty

Gość go0706

witam , mam pytanie pewnie troche głupie..., ale jestem początkujacym allergowiczem... kupiłem przedmiot, zapłaciłem sprzedajacemu i co dalej, co z moim adresem na jaki ma wysłać sprzedajacy przesyłkę??? czy jest on "gdzieś" dostępny?, proszę kogoś o odpowiedź.

Na wszelki wypadek napisz do osoby, u której wygrałeś aukcję. Najczęściej sprzedawca kontaktuje się ze swoim kontrahentem i finalizuje aukcję, ale gdyby tak się nie stało, sam możesz się z nim skontaktować :) Po zakończeniu aukcji powinieneś otrzymać maila ze wszystkimi potrzebnymi informacjami, tak samo sprzedawca otrzymał te z Twoimi danymi osobowymi :)

Gość kkkjjj
A na przyszłość jesli masz takie dylematy - wygrywasz aukcje , dostajesz maila z Allegro , czytaj co tam jest napisane . I od razu wysyłaj do sprzedawcy maila zwrotnego z informacjami o które teraz pytasz . Jesli przelałes pieniadze a masz inny adres , mozesz później nie zdazyc z prostowaniem , zanim zakup zostanie wysłany .

Gość kkkjjj
"czy jest on "gdzieś" dostępny?, proszę kogoś o odpowiedź." - jesli w tresci aukcji nie ma adresu mailowego lub telefonu - istnieje jeszcze najzwyklejsze "zadaj pytanie" - dostanie to w formie maila