Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorenbai

Kolezanka gwizdnela mi faceta

Polecane posty

Gość lorenbai

Jestem wkurwiona.Moja najblisza kolezanka gwizdnela mi faceta na ktorym mi zalezalo i wlasnie sie bzykaja :/ tak tylko pisze zeby sie gdzies wygadac

skoro nie był Twoim facetem to dlaczego nie mogła ? :P :P miał papierek, że tylko Ty możesz się koło niego kręcic ? :P

hanna smoktunowicz tez ukradla tomasza lisa kindze rusin :D takie juz jest zycie :) widocznie nie ten byl ci przeznaczony ;) pozdrawiam 🌻

mi tu ---> ale różnica jest zasadnicza bo Lis był mężem Rusinki a ten facet nie był facetem autorki topiku :P on się jej tylko podobał :P

Gość było dłużej czekać
sex TYLKO po ślubie hahahahahaha

tak, zdecydowanie jestes autorko w uprzywilejowanej sytuacji.... ;) no i chociaz juz wiesz co to byl za facet.... i co za kolezanka :O

Gość yuuy78
przynajmniej wiesz żeTwoja przyjaciółka nigdy nią nie była a ten facet to świnia i Cię nie kocha. Super sprawa, przynajmniej będziesz żyła w świadomości nie w ułudzie. dobrze się stało!

Gość lorenbai
No nic , mogla sie pohamowac.Zawsze to robi, wiecznie rywalizuje..

Gość Tolli
haha :D zaglądnij na mój topik :P

Gość lorenbai
Dobrze wiedziala ze mi sie podoba.Zreszta to on sam mnie podrywal.I nagle ona wystawila tylek i wszystko poszlo w pizdu

Gość toż to
pizda nie koleżanka! Choć może się okazać, że tylko Ci rpzysługę wyświadczyła. Mnie kiedyś "przyjaciółka" gwizdnęła faceta z którym "zaczynałam być". Straszne potem jazdy między nami trojgiem były... Nie rozmawiaąłm ani z jednym ani z drugim z rok. Efekt jest taki, że oni razem już nie są - bo facet okazał się niezdolnym do życia w związku => "przyjaciółka" uchroniła mnie przed porażką :P Z laską nadal nie rozmawiam...z facetem jesteśmy zajebistymi kumplami... :D

Gość lorenbai
W sumie na facecie mi tak bardzo nie zalezalo ale chodzi o sam fakt ze bliska osoba jest wobec mnie taka falszywa