Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cerisier

Do wysokich kobiet

Polecane posty

Go艣膰 cerisier

M贸wi膮c wysoka kobieta mam na mysli takia o wzroscie ponad 175 cm. Otoz..czy chodzicie w butach na wysokich obcasach? Taki mam ma艂y kompleks w sumie ;p jesli tak to podawajcie wzrost i wysokosc szpilki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mam 175cm
i co dzie艅 chodze w butach na wysokim obcasie...nawet na bardzo wysokim(na pewno mam 180cm).....inaczej sie czuje bardzo niska..::):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam 182 cm wzrostu
i tez chodze na obcasie. tak 3 cm jest ok :)

Udost臋pnij ten post

Hej! Ja tez nosze buty na obcasie. Mam 180 cm. Noga wygl膮da lepiej. A kompleksy? Juz sie pozbylam-m膮偶 ma 195 cm.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerisier
No a ja mam 178-179 i tez w艂asnie chodze..tak na 7 cm :P no to mam tak z 186 cm :D :p i w艂asnie troche duza sie czuje..ale w sumie obojetnie czy na p艂askim jestem czy na obcasie to i tak nie moge wyzszego ch艂opaka znalesc..takie jakies gora 183 chodza :p jejciu...jak ja bym chciala takie ze 190 cm..grr :P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerisier
no to jak za艂ozysz ten najwyzszy obcas to masz troche wiecej niz ja..bez :p

Udost臋pnij ten post

c贸偶 :P mi tam m贸j wzrost odpowiada.. tym bardziej 偶e jedna przyjaci贸艂ka ma 155cm, druga 159cm, a pozosta艂e dwie po 168 ^^ i tak zawsze mi przy nich dziwnie :) za to facet 186 do mnie pasuje bardzo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerisier
ja mam jedna 158 a druga 168. a 178 :p mnie roznie z tym wzrostem. pewnie by by艂o lepiej jakbym tez miala tekiego wysokiego faceta.. :P ale coz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerisier
i will survive to pewnie gracie w siatke albo jakiegos kosza? :p nie krepujesz/ keujecie sie ze jestescie "ponad przecietnosc"? :p ja nie wiem co robic..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysokaaa
ja mam 180cm xD ...mam nadzieje ze juz nie urosne.... :):) Butow na obcasie nie nosze...pzyjaciolka ma 165 cm ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gika
ja mam 175 cm zawsze wzbranialam sie przed butkami na obcasie ostatnio kupilam sandalki ktore maja obcas okolo 7 cm...culam sie fajnie mimo iz od chlopaka bylam nieco wyzsza ;) powiedzial ze nie przeszkadza mu to ;) ja lubie jak dziewczyna na obcasie jest wyzsza od faceta to nawet fajnie wyglada pozdrwaiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina_B
Jestem crossdresserem, mam 182 cm wzrostu, a mimo to cz臋sto chodz臋 w szpilkach na 8 cm obcasie. Nie przejmuj臋 si臋 wzrostem, dla mnie bardziej kr臋puj膮ce jest noszenie kr贸tkiej sp贸dniczki do tych obcas贸w. Uwielbiam pokazywa膰 swoje nogi (pono膰 s膮 bardzo 艂adne, to jest opinia niejednej kobiety), moim najwi臋kszym zmartwieniem jest obawa przed brakiem tolerancji ze strony kogo艣 kto rozpozna, 偶e pod t膮 kobiec膮 figur膮 jest "on". Ale to zupe艂nie co innego, nie ka偶da z was to toleruje i nie musi. Temat dotyczy艂 obcas贸w, mam 182 cm wzrostu i nosz臋 8 cm obcasy. Pozdrawiam Karolina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaveeeee
ponad przecietnosc??? popatrz ile juz sie odezwalo kobitek :) ja mam 178 cm i tez lubie obcasik zalozyc taki 5 - 6 cm i super sie czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalatralalala
witam, ja mam 176 cm wzrostu i najlepiej sie czuj臋 w takich obcasach ok 7 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerisier
no to co? wciagnac brzuch piers do przodu i kupic sobie zimowe kozaczki na 7cm obcasie? :P i walic to ze sie "kroluje" nad wiekszoscia? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerisier
niby fakt tu sie sporo odezwalo wysokich dziewczynak, ale u mnie jeste bardzo niewiele a jak juz to wlasnie jakos ich na szpilkach nie widuje...;/ ale jaka mam radoche jak juz gdzies kiedys zobacze kogos mojego wzrostu na szpileczkach. czyli da sie! ;) pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

hej, mam 186cm.. i bardzo chcia艂abym pozna膰 dziewczyny o podobnym wzro艣cie. te, kt贸re znam s膮 sporo ni偶sze i troszk臋 mnie to kr臋puje jak mam w艂o偶y膰 obcasy, nawet 5cio cm\'trowe obcasiki... :( jestem ze szczecina -i czuj臋 si臋 tu jedyn膮 \"ponad przeci臋tn膮\" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KarolinaB
Crossdresser to taki facet, kt贸ry lubi nosi膰 damskie ubrania, bielizn臋, oraz buciki. Maluje si臋, dba o paznokcie, stara si臋 wygl膮da膰 jak kobieta. Prowadzi normalne 偶ycie zawodowe, 偶yje w zwi膮zku heteroseksualnym z kobiet膮 i najcz臋艣ciej z jej pomoc膮 lub za jej wiedz膮 przeistacza si臋 w kobiet臋. Ja jestem najlepsz膮 przyjaci贸艂k膮 mojej 偶ony, razem kupujemy fata艂aszki, przegl膮damy pras臋 z mod膮 i nie przeszkadza to w prowadzeniu normalnej rodziny. Kochamy si臋, rozmawiamy ze sob膮 na naprawd臋 wszystkie tematy, nie mamy ze sob膮 tajemnic, no i naprawd臋 nie藕le si臋 przy tym bawimy. Wiem, 偶e opinie na ten temat s膮 naprawd臋 r贸偶ne, je偶eli kto艣 b臋dzie chcia艂 mnie obrazi膰 lub nawr贸ci膰 to niech sobie podaruje, ale je艣li kogo艣 to zainteresuje i zada mi jakie艣 sensowne pytanie napewno odpowiem, na forum lub drog膮 mailow膮. Pozdrawiam. "Karolina"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cerisier
ae--> chetnie bym sie z Toba pozna艂a ale ja jestem ze slaska wiec kawa艂 drogi niestety :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kicia_B
Chodz臋 na 6 cm, ale nie codziennie. Mam 178 cm.

Udost臋pnij ten post

ja mam 178,5cm i uwielbiam chodzic w szpilkach :) nogi wyglada znacznie ladniej. a faceta obecnie nie mam, wiec nie musze sie przejmowac:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w sumie tak..ale mnie jest
troche g艂upio ze na wszyskich patrze z gory a wszyscy na mnie patrzac podnosza g艂owy..;/no prawie wszyscy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasKas
Witajcie Mam 174cm wzrostu i uwielbiam szpileczki! Nawet zimowe butki kupuj臋 z obcasem. Lubi臋 patrze膰 ponad g艂owami ludzi:) Nie widz臋 powodu aby wysokie kobiety rezygnowa艂y z noszenia szpilek!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehe przynajmniej nikt u nas
odrost贸w nie widzi :D:D :p

Udost臋pnij ten post