Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roku byłam rockowym kilkudniow

w tym roku byłam rockowym kilkudniowym koncercie i od niewyrobionych glanów tak

Polecane posty

poobcierały mi się nogi szczególnie w miejsu gdzie one się kończą. nie miałam innych butów i całe 3 dni w nich chodziłam. teraz tak w połowie nogi mam takie posiome "paski" . od tamtego czasu minęło już kilka miesiecy,a one w ogóle nie znikają (!) mam takie czerwoe ślado-blizny, które z daleka wyglądają jak siniaki. to wcele nie schodzi!@!!! na codzień lubię chodzić "ormalnie" ubrana: w spódnice i sypilki,a w takiej sztuacji to jest ju koniec. ale się urządziłam. co mogę teraz zrobić, żeby jakoś mi to zniknęło??????? prosze pomózżcie

Gość *nika
ah ten woodstok:p to nie sa zupelnie moje klimaty i troche nie pojmuje jak latem mozna chodzic w glanach???czy wam nie jest goraco?? a z twoimi nogami to kiepska sprawa, moze spytaj sie w aptece o jakas masc na siniaki/odparzenia.

ej słowo. na woodstocku byłam już kilka razy, ale w tym roku wzięłam nowe (kilkumiesięczne a to mało jak na glany) glany któe najwidoczniej się jeszcze do końca nie wyrobiły..... boje się że mi to już nie zniknie.... zapytam o ta masc w aptece. dzięki :) ps. wcale nie jest tak gorąco w nich :)

Mialam podobny problem, co prawda otarcia nie byly szczegolnie wielkie, ale slady po nich nie chcialy przez dlugi czas zniknac. Jako, ze przewaznie chodze w spodniach, nie robilam niczego w kierunku poprawy wygladu swoich nog. Jakims cudem, preg juz nie widac. Obecnie mam na prawej nodze \"siniec\", ktory powstal po pogryzieniu mnie w nocy przez jakiegos owada. Zdarzenie mialo miejsce na poczatku wakacji i do tej pory widoczny jest slad.

Gość dotty
Ja też miałam kiedyś takie ślady, ale po klku latach zniknęły. Nic nie musiałam robić.

Gość kupcie masc na blizny
Bo najprawdopodobniej te slady to blizny od otarc, które potem niopatrznie opalałyście. Więc dwa sposoby: złuszczanie i wybielanie specyfikami na przebarwienia posłoneczne oraz masci na blizny: Cepan, Contractubex, Tointex. Niestety nie mam dobrych wieści takie ślady trudno usunąc a maści są drogie. Może to zając jakieś 3 miesiące codziennego smarowania lub dłuzej. No i oczywiście podczas kuracji nie wolno opalac tych miejsc wiec zero solarki a jeśli jeszcze będzie w tym roku słoneczna pogoda to albo długie spodnie albo na nogi krem z filtrem przynajmniej 50.