Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentttt

teraz juz kazda ladna dziewczyna jest zajeta

Polecane posty

Gość studentttt

co poznam jakas to albo ma chlopaka albo wpadla z facetem i juz po slubie, normalnie zostaly same grube i takie ktore nikt nie che :o

Gość AHA....................
Może po prostu Ciebie nikt nie chce?

Gość ojejku 32456790950
no wybacz,ale ja jestem sama i jestem ladna;) ,wlasnie rozstalam sie z kims i szukam kogos "z ikra"...dzis jest tak ze masz kogos a jutro mozesz byc sam

Gość sobotnio kliknę
:O

Gość no ja np
jestem sama, nie wpadłam, za mąż jeszcze nie wyszłam, gruba nie jestem, studiuje wciąż i niejedna na moim miejscu i w moim wieku, juz by sobie glowe urywala ale żyję jakoś.

Gość agnesina
Ja jestem ladna i tez juz zajeta przez super pieknego, wspanialego, kochanego faceta

Gość studentttt
cholera same pasztety zostaly mi :o

Gość agnesina
studenttt trzeba bylo myslec wczesniej jak dziewczyny wolne byly. Mnie sie kiedys podobal taki chlopak ale on wogole mnie nie zauwazal. Potem sobie przypomnial o mojej obecnosci jak juz zaczelam byc w zwiazku. I wtedy to byla juz musztarda po obiedzie.

Gość studentttt
Co sobotę odbijam :classic_cool: do znudzonych dziewczyn pracujących na promocji w supermarketach -niestety nie odzywają się, następnie pytam dlaczego się nie odzywają - cisza, zaczynam się tłumaczyć, że wcale nie chciałem podrywać tylko wiem jaka to nudna praca i chciałem trochę umilić czas, następuje milczenie i konsternacja po czym z płaczem mówię, że jestem prawiczkiem i nigdy nawet nie trzymałem dziewczyny za rękę :( i czy zgodziłaby się przespacerować ze mną za 300 zł, laska z promocji w końcu się odzywa OCHRONAAAA !!

hahahahaha mnie równiez urzekłą twoja historia:) jak to same grube i głupie moze nie maja czasu poswięcac go dla niezdycowanego/niezaradnego nie mającego pewnosci do niczego moze to bije od Ciebie nic na siłe człowieku!!

Gość jestes w błędzie...P
Nie kazda jest zajeta.....ja jestem wolna...;)