Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

może być

Nowa polityka na allegro????

Polecane posty

kurde, już któryś raz z rzędu nie dostałam kometarza żadnego! od sprzedającego!!!!! ja się silę na kontakt mailowy, później z językiem na brodzie od razu wysyłam komentarz łącznie z mailem, że dzięki i kom wystawiłam a tu dupa!!! i w ten sposób od wielu wielu miesięcy mam 7 poztywów a powinnam mieć ich z 30!! o co chodzi?

Gość Catsumii
ja dostaję pozytywy więc nie wiem , może po prostu trafiłaś na takich którym nie chiało się wystawiać? A może naoisz do nich maila , że jeżeli wszystko przebiegło zgodni z planem i są zadowoleni to bardzo prsisz o komentarz bo pomogłoby ci to w kolejnych aukcjach :)

ale uwierz, że jest mi głupio tak się dopominać. nawet z czystej ciekawości sprawdziłam, czy innym kupującym wystawili i też nic wieć nie jestem odosobniona. nie czaję tego bo chyba każdemu oprócz świetnej transakcji zalezy też na komentarzu

Gość Catsumii
dokładnie :) Ja też zawsze wyczekuję komentarza i też byłabym zła jakby nic nie przychodziło. A może napisz do allegro że od dłuższego czasu nie dostajesz żadnych komentarzy i żeby sprawdzili czy w twoim koncie coś się nie przestawiło itp. ?

Gość ja na szczęście miałam tylko
jeden taki przypadek. I głupio było mi się upominać. Ale jako allegrowicz "na dorobku" zależało mi na każdym jednym komentarzu, więc napisałam kilka maili. I nadal nic. Machnęłam ręką. Aż w końcu po kilku miesiącach doczekałam się komentarza. Był taki "OK". :D No ale dostałam. Moja rada... nie daj się. Upominaj ile wlezie. A jak aż tyle masz ich do dostania może wyślij maila do zespołu Allegro... Bo coś tu nie tak.

Gość ale mam farta ze to
czytam ja ostatnio też upominałam się o 3konetarze i to pozytywne już też mnie kurwica strzelała ze tak się na raz wszyscy ślimaczą

macie farta, że upominając się nie obrywacie nagatywa za trucie tyłka ;)

Gość jakaśidiotka u góry to napisał
a po co ktoś ma wchodzić na 3 d white, jeszcze nas nie pojebało, sorry :O

KOMENTARZE SĄ NIEOBOWIĄZKOWE ... Jest to w regulaminie, którego większość użytkowników oczywiście nie czyta ...

Gość ja każdemu kto się upomina
daję negatyw ! nie ma obowiązku wystawiania komentarza, jak nie akceptuje się regulaminu Allegro to nie powinno się na nim rejestrowac