Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killerkaa

chcialabym sie zabic...tylko..

Polecane posty

Gość killerkaa

tylko sie boje ze bedzie bolec :((( mam problemy z sercem i kiedys lekarz zapisal mi Inderal 80.. pozniej Inderal 160 i teraz mialam cale opakowaie tych lekow ( 60 kapsulek ) zawartosc wszystkich tych kapsulek zebralam i teraz leza przedemna w pudelku od pierscionka .. od bylego meza.. tylko tak strasznie sie boje ze bedzie mnie wszystko bolec :((( serce, inne organy, glowa czy jakies krwotoki..:(

Gość jeny jeny
chcesz się zabijać to po cholerę się tym chwalisz????? zabijaj się i tyle skoro chcesz

Gość on jednak tu jest
kobieto ogarnij się,pójdziesz do piekła

Gość dlaczego chcesz to zrobic
??? podziel sie ze mna swoimi smutkami... moze Ci ulzy troszke?

Gość killerkaa
no i tak zrobie co chce, tylko wie ktos czy bedzie bolec? jaka roznica; pieklo tu czy pieklo tam? wszystko jedno

Gość to wez jeszcze pare nasennych
umrzesz we snie i nie bedzie bolec

Gość jeny jeny
No pewno że zrobisz co chcesz. To rób, szkoda czasu.

Gość killerkaa
wiesz dlaczego? bo nie mam sil na to zycie, wlasnie dlatego

Gość wysokie drzewo i sznur

Gość .tiku tiku
toz najlepiej byc egoistka ........i miec wszystkich w dupie rodzine znajomych.........

i dlatego ze nie masz sił to chcesz odebrac sobie zycie? masz rodzine? piszesz o bylym męzu? to z jego powodu chcesz popelnic samobojstwo? masz dzieci?

Gość killerkaa
nie luubie :/

Gość bergamotka z opuncją
Ja Ci powiem , bo jestem po trzech probach...wiec :nic nie boli , idziesz spać z nadzieją , ze się nie obudzisz, a później budzisz się po kilku dniach w szpitalu z rekoma przywiązanymi do szpitalnego łóżka. Możesz też sobie uszkodzić wszystkie organy i być kaleką do końca życia. Ocknij sie kobieto ! żeby się zabić to trzeba wyskoczyc z 10 piętra, ale wtedy chu...y widok jest.

Gość jeny jeny
Aj ludzie, przecież ona się nie zabije. Jakby naprawdę chciała to już by jej nie było.

Gość też tak sądzę
nawet tej jednej rzeczy w życiu dobrze nie zrobi :/

Gość killerkaa
mam rodzine, ktora ciagle mnie wkurza; wszyscy wypominaja ze rozwod byl przez moja wine a siostra wyzywa mnie od suk i kurwy itd. bez powodu, to nie jest takie przyjemne.. nie mam z kim pogadac o moich problemach " bo to ludzie beda plotkowac " ciagle jakies ultimatum mi stawiaja; nie mam nic do powiedzenia w tej rodzinie.. a dzieci; mialabym gdybym nie zrobila aborcji. wlasnie. nie chcialam zeby sie wychowalo bez normalnej rodziny, o ktorejj sama zawsze marzylam

Gość efregfghbdb
nie rob tego pomysl sobie, ze jesli to zrobisz to tak jakbys sie poddała, przegrała... jesli robisz to przez kogos to pomysl sobie, ze jesli sie zabijesz to im ulzysz, a skoro oni cie moga krzywdzic to ty im nie dawaj satysfakcji tylko specjalnie na zlos innym nie zabijaj sie! kilka dni, podreperuj swoja samoocene i staw czolo problemom.

Gość oj prowokacja
Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja Zamykamy temat bo głupia prowokacja

Gość najlepiej z tego forum

Gość killerkaa
moge. dziekuje i powodzenia wszystkim.

Gość ahahahahahahahahhaaaa
jak ktos bardzo chce sie zabic to ból nie jest żadną przeszkoda

kilerka , zmien srodowisko, to po piierwsze, uwolnij sie od przeszlosci, odbieranie sobi zycia to najwieksza glupota jaka moglabys zrobic, a jak nie masz z kim pogadac, zawsze mozesz zajrzec tutaj, chetnie cie poczytam, wespre, w miare mozliwosci ...

Gość lepiej niech nie zagląda

do 'lepiej niech nie zagląda' dla kogo lepiej? dla ciebie? jesli cie nie interesuje jej los to po co tu wchodzisz i zabierasz głos, znieczulica totalna

Gość moniiiiiiaaaaaaaa
ja tez jestem po probie samobojczej. mam niby normalna rodzine, wszyscy z zewnatrz za polska roidzina, przykladna itp. nikt poza domem nie wie co tak naprawde sie dzije za tymi scianami, gdy ktos przyjdzie czy cos to wszystko jest wzorowo. ale tak nie jest ... moja siostra tez bez powodu mnie wyzywa, nigdy mnie nie akceptowała, ty szmato, smieciu oraz ciagle wyzalanie sie ze gdyby nie ja mialaby takie piekne zycie, ze wszystko zepsulam... choc nic jej nie zrobilam. Z ojcem tez sie nie dogadywalam, zawsze stareal sie mnuie upokorzyc np. wchodzac do lazienki gdy sie kompalam itp. nie wytrzymalam, tylko, ze ja chcialam zeby bolalo... wybralam zyletke wybralam zyle... bylo pieknie... obudzilam sie w szpitalu, teraz mnie lecza u psychiatry. teraz sie samokalecze, zyletka rzecz jasna ale nie po nadgarstku bo to wszyscy widza, tam zawsz pada najpierw zrok mamy, psychitry itd.. nogi, brzych, ramiona.... ktos napisal, ze to egoistyczne, nie prawda@ bardzo wiele przypadkow jest taki, ze wlasnie niedoszli lub samobojcy robia to dla innych. mysla ze sa ciezarem dla innych, przeszkadzaja im itp. i dlatego sie zaboijaja zeby nie przeszkadzac...

Gość bardzo smutny tekst moniaaaaa
pełen bólu...