Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edmondo de Silva

Czemu nie ma odważnych kobiet ?

Polecane posty

Gość Edmondo de Silva

tylko siedzi to i czeka na krok faceta, nawet jak ma straszną ochote go poznać...Wyszczekane jesteście w każdej dziedzinie ale tutaj to cichosza... Dramat z wami

Gość nicka32
Co masz konkretnie na myśli?

Gość moja koleżanka..
poczekaj.. zaraz się zacznie. oj biedny jesteś..

Gość gryżłi ale nie musieli

Gość to nie chodzi o odwage
ale o dume, nie bede jakiegos faceta zarywac bo co facet pomysli - ze latwa i pusta, gdybyscie takiego stereotypu w glowach nie mieli to by Was wiecej dziewczyn podrywalo

chodzi mu o to , nie jestescie nie smialy tylko pyskate .JAk wam sie podoba facet to natychmiast cichniecie i nie robicie zadnego kroku.

e tam kobiety tez podrywaja.Mi sie zdarzylo kilka razy.

Gość odważna ......................
hahahahahaha nie dogdzi sie ani kobietm ani meżczyznompie:P odważylam sie i dostalam po du

Gość ja poderwałam kolesia
i przez jakiś czas udawał że chce się spotykac a potem mnie olał sama go zaczepiłam na imprezie, wydawał sie zainteresowana, znalazłam jego profil na fotce, potem nr gg mieliśmy się umówic i dupa, cały czas krecił i do dziś sie nie spotkaliśmy koniec, więc ej juz nie podrywam kolesi bo potem im sie w główkach przewraca i robią z siebie jakieś niedostępne primadonny

Gość Edmondo de Silva
koniec, więc ej juz nie podrywam kolesi bo potem im sie w główkach przewraca i robią z siebie jakieś niedostępne primadonny Kazdy facet mial conajmniej kilka takich sytuacji z dziewczynami...robicie dokladnie tak samo...moze i my mamy dojsc do takiego wniosku ? A teraz sobie przypomnijcie ilu wy olalyscie?

e tam przesadzasz ja lubie jak mnie laski podrywaja.Im wiecej mnie podrywa tym bardziej sie czuje dowartosciowany ,mimo ze mam niskie poczucie wartosci.FAjnie jak co jakis czas jakas laska mnie podrywa.

Gość chi-nka
A o co konkretnie Ci chodzi?

My mamy podrywać? No coś Ty... :D A od kiedy to sarenki biegają za tygrysami, prosząc by je zjedli? :O

ja jestem niesmialy wiec nie podrywam kobiet.KObiety mnie podrywają chociaz niezbyt czesto.

Gość Edmondo de Silva
Tylko wszedzie indziej to wy zamieniacie sie w tego tygrysa , w pracy to najbardziej agresywne osoby to kobiety wlasnie :D ale jak juz przychodzi do takiej prostej czynnosci jak zaproszenie faceta , czy poproszenie o numer telefonu to juz wymiekacie...to pokazuje wasz egoizm bo tylko myslicie o sobie by nie zostac zraniona wrazie odmowy...

Gość chi-nka
Powiem wprost: dziwnie bym się czuła prosząc o numer telefonu. a i facet pewnie zrobiłby wielkie oczy. :)

To nie egoizm, tylko brak śmiałości. ;) Wy jesteście sprytnymi myśliwymi i widząc nasze oczy już wiecie, ze chcemy znać numer Waszego telefonu i wyskoczyć z Wami na kawę. :D

Gość Edmondo de Silva
W Szkocji jakos dla kobiet to nie bylo dziwne....Jedna chciala nawet abym zostal u niej itd...Czyli to jest kwestia odwagii..

ja zawsze odmawiam kobietom jak mnie podrywaja, bo jestem zbyt niesmialy .Nie wyobrazam sobie o czym mialbym rozmawiać z nimi na randce.Nie ma to nic wspolnego z olewaniem tykji chorobliwa niesmialoscia

ja dotad nie mam kobiety i nigdy nie bede mial.

Gość wow rox
Ta jasnee Perla.......to ciekawe dlaczego kazdy facet ma na swoim koncie minimum kilka koszy od kobiet

Gość chi-nka
-------...Czyli to jest kwestia odwagii..---- albo mentalności :/

Gość takie zycie
to ty niewiedziales ze ona sa madre w gebie i przy kolezankach ale jak co do czego to leb w dol i czeka..... Wielkie mi wyzwolone Polki :D

Dlatego, ze czasem zdarzają się wśród kobiet zwykłe kokietki wysyłające facetowi mnóstwo sprzecznych sygnałów. Uczcie się rozpoznawać takie dziewczyny i nie zwracajcie na nie uwagi.:)

Edmondo-kwestia odwagi??? stuknij sie w czoło!!!! u nas tez take odważne znajdziesz jak ta, o której piszesz, tylko czy chcesz:P

Gość Edmondo de Silva
Kazdy facet z ktorym o tym rozmawialem powiedzial zeby fajnie bylo jakby dziewczyny tez robily pierwszy krok, dlaczego lubicie byc podrywane? bo to podnosi samoocene...faceci tez to lubia...

jak to dlaczego, tak świat jest skonstruwany, co nie onacza ze nie zaczynamy sie starac i odbijac piłeczki jezeli jestesmy zainteresowane-więc w swoim "lenistwie" wcale nie jestesmy takie bierne dobrze by bylo, żeby facet wiedzial do konca czego chce, a nie mieszal

Edmondo - uwierz, ze bardziej Ci będzie zależało na dziewczynie, którą musiałeś zdobywać i oswajać, niż na tej, która sama Ci się poda na tacy. :D

Gość Edmondo de Silva
Kolejny stereotyp...jak kogos kocham to niewazne czy ja sie staralem czy ona...Tak samo moge powiedziec o was ze bardziej bedzie wam zalezalo na tym o ktorego wy musialyscie walczyc....

potrafimy zawalczyc-ale pierwszy krok zostawiamy Panom