Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capoeira_

O CHOLERA

Polecane posty

Gość capoeira_

O_o wiecie co....przezyłąm dziś straszną masakrę :O rozmawiałam z moją ciotką o bólach w czasie okresu no i mówi mi żebym w końcu poszła do ginekologa...ja odpowiedziałam ż ejakoś jeszcze nie zamierzam zdejmować gaci przed jakimś obcym człowiekiem :P w zasadzie się troche drażniłam ;) a ciotka odpowiada: ''ale wiesz, on cie będzie tak innaczej badał'' :D niewiem dlazcego, ale zrobiło mi się dziwnie przykro.... :( mam 20 lat a ciotka (i pewnie cała moja rodzina :P ) uważa że nie miałam jeszcze chłopaka :O jakoś mnie to zasmuciło....:(

Gość dachowa kotka
to niech zobacza ze masz.. chyba ze nie masz ;)

Gość capoeira_
akurat z tą ciotką widuję się rzadko :/ a ja nie mam w zwyczaju chwalić się moimi zdobyczami i seksualnymi osiągnięciami przed całą rodziną :| rodzinę mam wielką a wystarczy mi jeśli o chłopaku wie moja matka :(

Gość samotnie wietrznie słonecznie
Skoro nieczęsto widzisz się z ciotką, to co Cię obchodzi jej zdanie? Może uważa, że można tylko po ślubie...?;)

Gość capoeira_
hehe....może....stara juz jest :P ale i tak wiem że nieźle wywijała przed ślubem :D

Gość samotnie wietrznie słonecznie
Ciesz się, że akurat opinia ciotki i reszty rodziny jest mylna... gorzej byłoby, gdyby rodzinka miała rację - tzn gorzej byś się czuła...