Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akapulko

?zakochana?

Polecane posty

Gość akapulko

boje sie ze zakochuje sie w chlopaku ktorego znam od ładnych paru lat...zawsze doskonale sie dogadywalismy, ale teraz te przeciagle spojrzenia, usmiechy...sama juz nie wiem:( mam wrazenie ze on tez boi sie zrobic jakiegos kroku....

Gość akapulko
uppp uppp

Gość ziarenko
ja to sie nie boje tylko chcialabym zeby on sie we mnie zakochal, no wlasnie czy te przeciagle spojrzenia cos znacza? ja mam tak samo - znam go 5 lat i chcialabym zeby cos wyszlo z tego

Gość akapulko
przeciagle spojrzenia, to jak wpatruje sie kiedy cos do niego mowie, aluzje niby w zartach..chyba tez chcialabym zeby cos z tego wyszlo...zrobic pierwszy krok? ale jak po tylu latach?

Gość ziarenko
dokladnie - po tylu latach to czort wie jak sie zabrac do tego:/ ale ty jestes zakochana czy to bardziej on cos? przedstaw jakos szerzej sytuacje:)

Gość akapulko
wiem ze obydwojgu nam zalezy na tej znajomosci, on niby robi jakies gesty ale nic wprost tak jakby tez sie bal...

Gość ziarenko
no ja tez sie obawiam sama cos zainicjowac- najlepiej zeby wyszlo samo tylko to zalezy jaki facet jest - bo sa tacy co nawet jak chca to nic nie zrobia pierwsi, moze daj mu jakos do zrozumienia ze ci zalezy- niestety dokladnie ci nie poradze jak poniewaz sama mam ten sam problem:)

Gość a może kogos mają

Gość buhehehhehhehe_hehe
jezuuuuuu. jakie to wzruszające... jaka piękna miłość :D