Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel XX

Relentless jest bardzo dziwny...

Polecane posty

Wpierw chęć macania panienek (dowód: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3564953), potem groźby karalne (dowody: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3527034&start=1740 godz. 01:06, http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3564985 godz. 01:16, http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3564994), a teraz obciąganie z połykiem (dowód: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3565007) Świr, prawda???

Coś ci się dowody nie zgadzają bo ja jestem Relentless a nie ReIentless I jakie groźby ?? Konkrety

Ja chyba nie potrafię się zniżać aż tak nisko do twego poziomu. Kręgosłup mnie rozboli jak jeszcze się zniżę bo ta poprzeczka jest naprawdę nisko.

Ja przynajmniej nikomu nie grożę, nie obciągam z połykiem i nie macam panienek. Więc czyj poziom jest niższy???

Każde z tych rzeczy jest kłamstwem bo 1 nie ma dowodu że komuś groziłem 2 nie macałem nikogo 3 nie ja założyłem temat o obciąganiu tylko ty zmieniając l na I

Przecież podałem linki do dowodów, że mi groziłeś na samym początku tego tematu. Jak się do tego możesz ustosunkować???

Nie będę się tu już więcej odzywał, ponieważ nie gadam z idiotami. A jeśli chodzi o to ustosunkowanie się do tych dowodów, to już wyłącznie twój problem.

Czekam z niecierpliwością Jak w ciągu 3 miesięcy nie zobaczę u siebie panów z firmy \"C\" to uznam że jesteś kłamcą

Gość hehehehehe...
Gargamel, gimnazjalisto, naprawdę myślisz, że jakiś prokurator przejmie się bredniami wypisywanymi na forum? Śmieszny jesteś.

Gość teraz ja moze cos wkleje
W związku z rozpowszechnianiem się nowych technologii oraz dostępu do nich, w tym dostępu do sieci Internet, i związaną z tym zjawiskiem rosnącą aktywnością osób o skłonnościach pedofilskich wykorzystujących sieci telekomunikacyjne, a w szczególności Internet, do nawiązywania kontaktu z dziećmi, które mogą stać się przedmiotem ich przestępczego ataku, konieczne jest wprowadzenie do kodeksu karnego unormowań umożliwiających skuteczną walkę z tym zjawiskiem. Zagrożenia tego rodzaju związane są z wysoce anonimowym charakterem takiego kontaktu, który umożliwia pedofilowi kreowanie więzi daleko idącej emocjonalnej zażyłości z dzieckiem, przy wykorzystaniu przewagi nad dzieckiem płynącej zarówno z różnicy wieku, jak i braku dostatecznego doświadczenia życiowego dziecka, a także wykorzystaniu wszelkiego rodzaju technik manipulacji, prowadzących do psychicznego podporządkowania dziecka woli dorosłego sprawcy.

Wskazane powyżej zagrożenia skutkują koniecznością wprowadzenia nowego typu czynu zabronionego kryminalizującego zachowania polegające na nawiązaniu za pośrednictwem Internetu lub innej sieci telekomunikacyjnej kontaktu z małoletnim w wieku poniżej 15 lat, który mógłby zostać wykorzystany do manipulacji małoletnim lub jego podporządkowania woli sprawcy, w celu do doprowadzenia do spotkania z małoletnim. póki co to projekt.. art„Art. 255a. Kto publicznie propaguje zachowania o charakterze pedofilskim, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.” http://prawo.vagla.pl/node/6457

Kto jest pedofilem ten kto lubieżnie maca dzieci ? ten kto ogląda gołe dzieci w necie ten kto czyta opowiadania o seksie z dziećmi i się podnieca ?

Mój drogi przeciez tu same dzieci siedzą-niewiedziałeś dorsli ludzie albo są na imprezie w sobotni wieczór albo śpią bo rano jadą w góry albo właśnie uprawiają prawdziwy secx ewentulanie się uczą bo jest okres sesyjny

GargamelXX pisze że ma 25 lat ale może jego mózg nie rozwinął się dostatecznie. Lubi kasować swoje topici a szkoda. Wiadomo tylko że lubi 16 stki i ogolone cipki. Jeżeli gdzieś w necie są pedofilskie zdjęcia (a napewno są) to każdy z nas może być uznany za pedofila bo korzystamy z internetu. A wiec wszystko co w nim jest jest nasze

zachowania polegające na nawiązaniu za pośrednictwem Internetu ..kontaktu z małoletnim w wieku poniżej 15 lat nie jest równoznaczne z KORZYSTANIEM

tak jak i " propaguje zachowania o charakterze pedofilskim" nie jest równoznczne z np- oglądając..patrząc-sobie samemu np:P

jak widzisz twierdzenie iż"każdy z nas może być uznany za pedofila bo korzystamy z internetu.-jest błędne...

O JAKA CISZA NASTAŁA:) dobranoc chłopcy przestaje być nieznośna:P ide tez spać:)

oczywiscie sie z Tobą zgadzam tak jak i z narkomanią czarny rynek to czarny rynek ciemne liczby będą zawsze...jako wielkie niewiadome mozna jednak dązyć do obostrzenia kar tak jak i dla pijanych kierowców- za kazdym razem pokusa bedzie coraz więcej nas koszotwac ale przyjemnosci są kosztowne-wiec nic nowego nie wiem czy oglądasz TV ale wlasnie duza kolejna na skale europejską szjaka została zlokalizowana i to za pośrednictwem i przy pomocy internetu

Złapali kilku i tamci pewnie wsypali resztę. To taktyka polegająca na tym że się wkracza w ich łaski i oni stają się mniej ostrożni.