Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.gdansk

Mlody szuka Dojrzalej Pani z Gdanska

Polecane posty

Gość m.gdansk

Witam. Jestem 18letnim chlopakiem z gdanska. Od jakiegos czasu marze by spotkac sie ze starsza od siebie kobieta w celu niezobowiazujacego seksu. Bardzo podnieca mnie mysl ze kobieta mogaca byc moja matka uprawialaby ze mna perwersyjny seks. Jesli jest jakas Pani z trojmiasta w wieku 30+ ktora podnieca mysl o seksie z mlodym (ale jak na swoj wiek doswiadczonym) chlopakiem to zapraszam do rozmowy lub pisania maili. Dodam ze jestem szczuply i wysportowany. Kutasek 17-18cm. Pozdrawiam wszystkie Panie i czekam na odpowiedz.

Gość m.gdansk
Rozszerzam oferte o zadbanych Panow, 30-45 lat, z tym, ze oczekuje niewielkiego sponsoringu w takim wypadku. Jestem wydepilowany. Zachecam do pisania maili. Pozdrawiam.

Gość daj ogłoszenie do gazety

Gość m.gdansk
oczywiscie nie rozszerzam zadnej oferty. nie rozumiem czemu was tak bawi podszywanie sie pod innych. niewazne. moje ogloszenie nie jest w zadnym wypadku zadna oferta. zaden sponsoring mnie nie interesuje. chce sie po prostu spotkac w wiadomym celu ze starsza od siebie Pania. niemniej faktycznie zachecam raczej do kontaktu poprzez mail w celu unikniecia pomylek zwiazanych z podszywaniem sie znudzonych internautow pod kogos innego.

Gość m.gdansk
Albo nie... Nie mogę się zdecydować :( Panowie jednak mogą być!

Gość Idioyczny dzieciak w wieku 10+

Gość m.gdansk
Bawi was takie podszywanie? Podnosze temat. Czekam na maile od pań z trojmiasta, wiek 30 i wiecej lat. Moze jeszcze tylko sprecyzuje swoje preferencje seksualne. Chodzi mi o zwykly sex hetero (nie jestem gejem). Dopuszczem rowniez lekkie perwersje typu piss i scat, zwlaszcza to drugie bardzo mnie podnieca. Prosze wiec o maile od pan zainteresowanych posiadaniem mlodego toaletowego niewolnika. Milego niedzielnego popoludnia.

Gość Cipka 40
Nazywam sie maja i pochodze z gdyni wiec spotkajmy sie napisz mi na meila snooker24h@vp.pl i czy lubie V czy bez czeakam

Gość Cipka 40
napisz tutaj na forum co byśchcial zrobic a ja ci powiec czy sie nadasz

Gość m.gdansk
prosze aby Panie nie sugerowaly sie postami innymi niz pierwszy. Kazdy inny moze byc czyims glupim zartem.

Gość m.gdansk
do cholery ile mozna czekać ? :o decyduję sie jednak także na panów moga byc zołnierze,chetnie kombatanci II wojny :) :classic_cool:

Gość m.gdansk
czy nie ma zadnych chetnych Pan z trojmiasta?

Gość st kapral rezerwy Pochewka
hej młody przyjacielu jestem zdecydowany,mieszkam w Olowie :)

Gość m.gdansk
Ale proszę, aby odezwali się do mnie panowie "na chodzie". Ja sam jestem pasywny więc musi mieć sprawnego penisa:)

Gość st kapral rezerwy Pochewka
ja własnie jestem "na chodzie":)