Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieeecha

jak czesto uprawiacie petting w zwiazku

Polecane posty

Nie zdecydowalismy sie na sex, bo boimy sie konsekwencji, mamy po niecale 22 lata. Od dwoch lat zaspokajamy siebie poprzez petting. Powoli zaczyna mnie to irytowac, ten brak postepu. Choc jest we mnie lek przed ciaza, to czesto mysle, jakby to bylo, gdybysmy troche pobaraszkowali :) Wspolna masturbacja stala sie juz miejscami nudna i bardzo przewidywalna. Mamy stagnacje w tej dziedzinie. Co mozna zrobic wiecej, pomiedzy pettingiem a stosunkiem seksulanym? Oprocz orala :D na sex mysle, ze nie zdecydujemy sie jeszcze bardzo dlugo, bo sie uczymy. A moze ktos jest w podobnej sytuacji, wiec kieruruje do was pytanie: Ile razy uprawiacie ze swoim facetem petting w trakcie tygodnia? Pomijajac, ze np. nie mieszkacie razem i nie widujecie sie codziennie, to czy na kazdym spotkaniu? Moj facet przyznaje, ze jesli jest to prawie na kazdym spotkaniu, to brak w tym glebi, ze robi to, zeby mnie tylko miec z glowy :( zaznacze, ze mam troche wiecej checi na to niz on, a mu starcza 2 razy na tydzien. A moz ejakie spodpowiedzi, co by mozna bylo wprowadzic nowego, zeby pokonac ta nude? :*

Jeżeli pettig doprowadza was do orgazmow to nastepuje rozładpwanie seksualne Nam się nie nudzi ale trzeba mieć wiecej fanatacji erotycznej bo jeżeli jej nie ma to i sex po jakimś czasie bedzie za mało ekscytujacy

Gość w pomarańczy mi nie do twarzy
petting hehhe a później będą problemy, jak dojdzie do prawdziwego zbliżenia. Nie mam orgazmu i takie tam..

Gość w pomarańczy mi nie do twarzy
petting właśnie jest główną przyczyną nie osiągania orgazmu, przez kobietę w sposób zwykłej penetracji.

jak będziesz podczas tych zabaw myslala ze się potem zablokujesz to oczywiscie sie zablokujesz.Podobnie jest z masturbacja My korzystamy z przyjemnosci chwili i nie zablokowała nas masturbcja ktora robiliśmy od wielu lat jak nie ma partnera ani petting sa to formy zastępcze ktore mają rozładować napiecie seksualne bo stosunek jest np w obecnej chwili z jakis powodów niewskazany (trzeba oszukiwać nature jak sie ma duzy temperament)

Gość maciutek
jak narazie to ja upraiwam z moja ukochana oral i petting , tez nie mielismy jeszcze zblizenia. Ale jestesmy z soba zaledwie miesiac , o dwoch latach bez prawdziwego seksu nie ma mowy :P Rada dla Was? Antykoncepcja i tyle :)

Gość ona to ja ta sama
:( :( :(

zaspokajamy sie czasem oralnie, dlatego nie chcialam byscie rzucili mi taka propozycje ;) Tez sie zastanawiam, czy nie bedziemy mieli potem problemow z osiaganiem orgazmow podczas normalnego stosunku... ale w sumie poprzez petting otwarlismy sie na siebie. No i wiadomo, ze sa miejsca, ktorych stymulacja sprawia wieksza przyjemnosc :> Jesli chodzi o antykoncepcje, to nie chcialabym tabletek, nie przekonuja mnie, a moj facet obawia sie o wpadke, nie ma zabaezpieczenia 100 %. A co jesli sie nie uda... fantazje erotyczne do pettingu, moze jakies propozycje :D -> jakis tam facet, Wy tez tylko petting, czy miedzy innymi petting, sex itp :P Pytanie do tematu: jak czesto wciaz aktualne ;D

Gość ja mam male pytanie
ale ja nie wiem co to jest petting .

Gość moj znajomy wpadl

Gość a google masz
?