Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawusia z koniaczkiem

Czy można być w ciąży jak test mówi NIE?

Polecane posty

Ostatni raz seks uprawiałam 21. lipca. Od tamtej pory nie mam okresu. Zawsze stosowaliśmy prezerwatywy, nigdy nie pękły. Zrobiłam sobie aż DWA testy ciążowe w odstępie kulkudniowym, obydwa mówią, że nie jestem w ciąży. Czemu więc nie mam okresu? Czy ktoś może mi to wyjaśnić? Nie mam żadnych mdłości, żadnych objawów ciąży - po prostu brak okresu. Zawsze okres miałam nieregularnie, ale chyba jeszcze nigdy tak długo nie czekałam. Kobitki pomóżcie, bo się martwię :(. Rozstałam się z tym moim mężczyzną i jak pomyślę, że mialabym sama wychowywać dziecko... słabo mi. Pomocy!!!

Gość dooooooodka
nie jestes w ciazy- idz do ginekologa, pewnie przepisze ci luteine na wywolanie okresu i powie co dalej robic

Gość dooooooodka
mysle ze te testy robilas pozniej niz 7 dni od ewentualnego zaplodnienia?

testy robiłam jakoś tydzień temu

Gość dooooooodka
to nie jestes w ciazy -ale do lekarza przymusowo

ale czy to może być jakaś choroba? miałam niedawno cytologię - wszystko w porządku, pierwszy stopień. czemu więc nie mam okresu???

Gość dooooooodka
to powie ci tylko lekarz-ja nie mialam okresu 40 dzien i polecialam od razu do lekarza- okazalo sie ze mialam torbiel na jajniku i dlatego-wiec nic powazniejszego-chociaz nawet male chprpby zaniedbane moga byc grozne dlatego ja bym ci radzila pojsc jak najwczesniej do lekarza-calkiem mozliwe ze to tez zwykla torbiel i leczenie bedzie trwalo 4 dni:)

czy może to być związane z faktem, że zaczęłam nadużywać różnych tabletek uspokajających?

Gość żaden test nie daaje
100% pewości więc może to być teoretycznie ciąża.

Gość dooooooodka
nie wiem-jesli nie ma tego w ulotce to RACZEJ NIE. no zaden test nie daj 100% dlatego pisza zeby po paru dniach zrobic 2. lekarze tez bazuja na takich testach wiec smiem twierdzic ze nie jestes w ciazy

Zażywam pod kontrolą psychiatry tabletki antydepresyjne - właśnie zajrzałam do ulotki, piszą : CZĘSTO - nieregularne miesiączki. to może od tego antydepresantu?

Gość dooooooodka
no w takim wypadku wydaje mi sie ze mozliwe ale zeby to potwierdzic lub wykluczyc zglos sie jednak do lekarza

Uff. Dostałam przed chwilą okres... :):):) A tak się martwiłam, że jestem w ciąży... Prezerwatywy Durex rządzą :D