Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyprestwomen

ZMIANA TABLETEK-PILNE!!!!

Polecane posty

Gość cyprestwomen

Do tej pory brałam tabletki yasmin jednak zamierzam je zmienić na cyprest.Teraz mam krwawienie z odstawienia(drugi dzień)Kiedy teraz powinnam wziąść pierwszą tabletke cyprest?

Gość dooooooodka
w dzien kiedy powinnas brac stare (ale nie zmieniasz jednofazowej na 2 fazowa?). w ulotkach pisze inaczej ale lekarze kaza brac tak

Gość cyprestwomen
a czym się różni jednofazowa od wielofazowej?Wybacz ale nie wiem,to moje pierwsze tabletki...

Gość dooooooodka
he tez dlugo nie wiedzialam- 1 fazowa to taka ktora ma stala zawartosc hormonow-mozesz zaczac od dowolnej (tam oznaczonej dniem) a 2- to ze zwiekszajacym sie stopnem hormonow (przewaznie tabletki sa oznaczone 2 kolorami) i trzeba brac tam w okreslonej kolejnosci. harmonet, mervalon, mercilon, yasmin to tab 1 fazowe. myle ze cyprest tez

Gość cyprestwomen
dzięki bardzo:)Yasmin brałam zawsze w środe czyli cyprest też mam wziąść w środe?Nawet jeśli krwawienie z odstawienia sie nie skończy?I jeszcze takie jedno małe pytanko,w jakiej cenie jest mniej więcej ten cyprest?Z góry dziękuję.

Gość dooooooodka
loj nie wiem ile kosztuje :) na necie zobacz-wpisz w google cypest cena. tak w srode nawet jesli krawieinei sie nei skonczy:)

Gość cyprestwomen
DZIĘKI BARDZO I POMOGŁAŚ,A SKUTECZNOŚĆ ANTYKONCEPCYJNA BĘDZIE CAŁKOWICIE ZACHOWANA?

Gość cyprestwomen
jedni piszą że ok 19 zł inni że nie całe 10.Od czego to zależy?

Gość dooooooodka
nie to samo-ale wymienilam znane mi 1 fazowe:) cena zalezy od apteki skad kupuja i ile maja zysku :)