Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa

Czy mogeę zajsc w ciaze gdy....

Polecane posty

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
jak to nie był sex to przecież w ciązy być nie mogę. w końcu włozy i wyłozyl tylko koło 2 razy, wiem bo liczyłam a potem jeszcze ciała raz włożyć w tył, ale się na to nie zgodziłam,

Gość Malutka_dziewczynka
tylko trzeba byc bardzo skupionym na liczeniu bo jeden ruch za duzo i juz bedziesz wiedziala co to seks....

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
dobra widze ze na was nie moge liczyc.. a ja naprawde sie boje czy jestem w ciazy :( jutro kupie test

Gość ooooooo
o matko i córko aż mi sie włos zjeżył, czy my jestesmy w ciemnogrodzie???

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
nie skupiałam się na liczeniu, ale było tak: nie wiem jak to się ma do tego "n", ale to było: 1. włożył (poczekał chwilę) 2. wyłożył 3. Dotknął ręką penisa 4. Włożył i trochę poruszał 5. Wyłożył 6. Chciał od tylu, ale się nie zgodziłam 7. Dotknął penisa 8. Ja dotkęłam penisa 9. Koniec

Gość ooooooo
wiesz co to penis, a nie wiesz co to seks????????????

test po 2 dniach nie wykryje ciąży. jesteś okrutnie ciemna. chociaż podejrzewam że kilka ostatnich postów to podszywy.

Gość Malutka_dziewczynka
ale wylozyl czy wyjal? bo jak wylozyl to seks a jak wyjal to nie seks:) Aha no i w sumie dotknelas, to nie wiem, ale chyba raczej seks, bo seksu nie ma jak wyjmuje i dotykasz a jak wyklada i nie dotykasz to juz to nie jest to samo co jak wyklada lub wylozywa i dotykasz... Mam nadzieje ze pomoglam :)

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
wiem co to sex. Przeciez rozmawiałm z kolezankami z klasy. Nawet teraz zadzwoniła i powiedziała, ze to nie był sex, bo u mnie było tak lata temu, tzn. podobnie, ale chyba raz włożył i wyłozył, ale to trwało troche dłużej , bo jeszcze ryuszał i powiedziała, ze to nic takiego.

Gość wenus z marsa
olaboga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 19-letnia dziewczyna własciwie kobieta a opisuje swój stosunek : " włożył kilka razy poruszał, wyciagnął, włożył poruszał ..." Dziewczyno, to był normalny sex tylko troche w marnym wykonaniu niedoświadczonego chłopaka który do tego nie ma pojęcia o anatomii kobiety a tym bardziej o jej dniach płodnych czy niepłodnych. Zapytaj może tego ogiera co według niego jest sexem???? Idź dziewczyno do lekarza i nie panikuj,że jesteś w ciąży. A tak na koniec to najpierw trzeba było pomysleć zanim się zdecydowało na sex.... No ale sorry , jesli nie wiecie co to jest to jak mogliście pomyslec o zabezpieczeniu np..... Lekarza sie boisz w tym wieku??? gdzie Ty kobieto zyjesz?

Gość ooooooo
malutka ale z ciebie jajcarz :D

Gość wenus z marsa
no tak... i gratuluje super mądrych kolezanek i ich porad...Żenada po prostu. Tak oto rosnie pokolenie wychowanie na BRAVO GIRL i innych tego typu brukowcach

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
czytałam w google co to sex i opsuja to tam inaczej... mój chłopak ma 27 lat wiec z pewnoscia sie orientuje i wie kiedy jest a kiedy nie ma sexu...

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
jak jestescie takie madre to jak np raz wlozy a za chwilę wylozy czy to jest sex???? czy tez nie????

Gość znalazl
latwa panienke ktorej nasciemnial :)

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
rafał mi ufa i ja jemu tez. poza tym on byl prawiczkiem i w sumie jeszcze jest bo to nie był SEX.

Gość Malutka_dziewczynka
Mala dygresja: Przeciwieństwem do "włozyc" jest "wyjąć" "wyłożyć" oznacza wyjąć i gdzieś położyc, gdzie on go połozył? Czyżby to byl wibrator????

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
no to włozył i wyjął, nie łap mnie za słówka.... tu nie o to chodzi...wibrator to na pewno nie był tylko penis i nigdzie go nie połozył tylko schował do bokserek z powrotem

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
Eufenia jak nie chcesz pomóc to idź na dział robutki ręczne,

Gość włożył ci i wyjął
- dla mnie to jest seks

Gość żałosne na maksa
jak Ci zacznie rosnąc brzuch, to będzie niepokalane poczęcie a jak się okaze że masz syfa to pewnie dlatego że nie użyłaś w toalecie Cifa

Gość wedler
nie nie wyjal tylko wylozyl na lade chyba:P

Gość wedler
a sluchaj skoro to nie byl SEX to co to bylo wg ciebie?? wlozenie i "wylozenie" penisa z pochwy??

Gość żałosne na maksa
zaczynam dochodzic do wniosku że wychowało nam sie pokolenie z uszkodzonych przez konserwanty mózgów to by tłumaczyło "Dody" i takie "Jole" z Big Brothera innnego wytłumaczenia nie znajduję, bo przecież nie o wszystko mozna winic Kaczyńskich i Giertycha....

hehehehe no nastepny topik niesamowity:D tak sobie mysle ze w swoim zyciu tez mialam kilku facetow ktorzy wlozyli i wyjeli ufff...jak sie ciesze ze nadal jestem dziewica hmmm albo i nie bo przeciez mam dzieci:-/

Gość gość
Prowokacja:D Nie ma aż tak ciemnych ludzi:D

Gość wenus z marsa
moje przedmówczynie mają racje...dlatego ja tez pewnie jestem dziewicą bo mi do tej pory "tylko wkładali i wyjmowali", heheh Facet 27-mio letni i twierdzi,że jak wkłada i wyjmuje to nie sex !!! dobre sobie, nie ma co !!! A jak to jest z prawdziwym sexem??? Czy mnie 32-letnią kobiete może ktos wkońcu uswiadomić??? Może sex to jest wtedy kiedy się wkłada i nie wyjmuje????? buhahahahahahah

Gość gluk
wg autorki topiku sex jest wtedy gdy sie facet(chyba bo nie napisala doslowanie) spusci i wtedy gdy ma sie orgazm... wtedy to jest sex