Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elita83

zaczynam sie martwic - ile mm mialo wasze dziecko w 8mym tygodniu!

Polecane posty

no wlasnie.. moja szwagierka robiac usg w 7mym tygodniu i miala juz 25mm zarodek.. moje w 8mym mialo dopiero 15 mm... teraz tak czytam sobie i czytam marcowe forum i normalnie mnie rozwalaja dziewczyny. w 9tym tygodniu 34 mm.... ile mm mialy wasze fasolki okolo 8mego tygodnia???? tak dla porownania.. 20tego wrzesnia mam 2gie usg i troszke sie bohe tego co mi powiedza....

Gość jest dobrze
w 9t3d moj miał 25mm i dr powiedziasl ze jest duzy

Gość lakim
pierwsze usg mialam wykonane w 11 tyg i zarodek mial CRL = 49 mm

Gość lakim
wszystko zalezy kiedy nastapilo zaplodnienie przeciez dzieci rodza sie z rozna dl ciala moj mial 58 cm wiec nie masz sie coo martwic

no dzieki.. ja wiem na pewno che choc ostatnia @ byla 1 czerwca to zaplodnienie nastopilo 17,18,19 czerwca :) moze dlatego... tak to jest jak czytam ze niektore maja usg co miesiac.. a ja mialam dopiero jedno i drugie dopiero za 2 tyg...

Gość Oliwka....
Tak w ogóle to w ciąży usg powinno byc dla bezpieczeństwa dziecka wykonane najwyżej 3 razy !!!! Bo do dzis tak do końca nie wiadomo jaki takie badanie ma wpływ na dzieciątko!!!!

Moja mała miała 18,4 mm dokładnie w 8t4d ciąży (liczac od OM). Ciąża rozwijała się prawidłowo, na dziś mam termin porodu, a jakoś objawów brak :) Czekam i czekam.

Gość w ciąży
Moje miało 9,5 mm w 7 tyg ciaży i 2 dni. Tez wydaje mi sie mniej niz u innych... natomiast odwrotnie-wg wielkosci wyszedł mi prawidłowy wiek ciąży- tak stweirdzil lekarz, wiec odwrotniei -wielkosc tez chyba rawidlowa.... ? teraz jestem w 11 tyg, USG za 2 tyg.........

Gość gość
Moja Dzidzia w 5tc 5d ma 23mm