Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek1123

o co chodzi mojej lasce??

Polecane posty

Gość Maciek1123

Wrociłem z zagranicy mam kase a moja dziewczyna nie chce zebym jej cos kupił, ona sama nie ma kasy bo nie pracuje ale sie upiera ze niczego nie potrzebuje, nawet ciuchów nie chce i chodzi w jakis starych dzinsach, czy ktos moze wie o co jej biega??

Gość onaona ona
nie chce to nie! może nie chce czuć się jak Twoja utrzymanka.

Gość ksdhvbPQOSVBpsvb
pojęcia nie mam, długo jestescie razem? mopze sie wstydzi.. albo nie jest pewna czy chce jeszcze z toba byc i głupio jej ze jej pokupisz ciuchow a ona z toba zerwie. potem bedzie chodzic w ubraniach za twoja kase...

Gość onaona ona
ma swój honor uszanuj to. Możesz jej kupić jakieś perfumy w tajemnicy. Na pewno się ucieszy. Na pewno nie kupuj jej ciuchów!!!!

zapewne głupio jej kup jej cos sam tylko wczesniej nic nie mów-moze jakas niedroga bluzke zobaczysz jak zareaguje

Gość tak ja wiem
uczucia są ważniejsze niż rzeczy materialne:) Być może nic od Ciebie nie chce w sensie materialnym, jesteś jej chłopakiem , może gdybyś był jej narzeczonym to co innego.... Ja ją rozumiem, jest jej pewnie głupio, że nie ma kasy na ubrania, że nie nosi markowych ciuchów. Myślę, że tak własnie jest. Pozdrawiam

Gość Maciek1123
Jestesmy razem ponad 3 lata, mysle ze nie chce mnie zostawic, nie wiem co mam zrobić?

Gość balbinkaa
a jakby chciala zebys jej kupowal ciuszki wszyscy wyzywali ja tu od materialistek. gdybys z nia zerwal(albo ona z toba) to tez bys tak o niej mowil znajac zycie, i dobrze ze nie chce ciuchow od ciebie. jak uzbiera sobie pieniadze to pewnie sama sobie kupi

Gość onaona ona
na pewno jej głupio ,że nie stać ją na ubrania. Możesz właśnie jej coś kupić bez jej wiedzy (ale nie super drogiego). Zobaczysz co powie. Choć myślę ,że byłoby lepiej gdybyś nie wjeżdzał w sfere ciuchów bo to tak jakbyś się jej troche wstydził.

Gość wawa.........
ludzie skad wy jestescie?? hhaa

Maciek123 - a ja myślę, że po prostu jest jej niezręcznie. szanuje fakt, ze to twoje pieniądze i nie chce bezczelnie wykorzystywać ich na własne wydatki. może spodziewa się, że będziesz chciała zwrotu, a ona nie jest w stanie tego "spłacić" . są to twoje pieniądze i zrobisz jak uważasz. ale prawdą jest, że taki zakup- nawet droższy - w ramach prezentu bez okazji jest lepszym pomysłem niż \"kupić ci coś?\" :)

Gość h79735
Ja jestem taka sama :) Nigdy od żadnego chłopaka nic nie chciałam. Dopiero jak byliśmy długo razem. Lepiej będzie jak jej o tym prezencie nie będziesz mówił, tylko kupisz perfumy i kwiaty :) żadnych ciuchów.

Gość 1111111111111
kup jej pierścionek zaręczynowy ,moze przyjmie :D

Gość Maciek1123
Kiedys bardzo chciała pierscionek ale ja nie mogłem go kupić a teraz juz nic o tym nawet nie wspomina

Gość wawa.........
haha wiesniaki no nie moge hahah rozsylam te posty kumplom na gg haha

Gość pieprzycie głupoty
może po prostu najnormalniej na świecie wie, że koleś nie ma gustu, nie potrafi dobrac odpowiedniego koloru, wzoru lub fasonu do niej.... też mam faceta, ale gdyby on mi ciuchy kupował to bym wyglądała......ło matko z córkom !!!!!! jak mu sie coś podoba to nie zastanawia się czy to mój rozmiar, kolor i czy fason pasuje do mojej figury.... po prostu niektórzy faceci nie znają sie na ciuchach, mój jak wyjeżdża za granicę to zawsze proszę by kupił mi jakieś korale, wisiorek albo kosmetyk....kupuje wtedy jakiś pachnący balsam, mydełko czy olejek do kąpieli a ja jestem wniebowzięta !!!!

Gość pieprzycie głupoty
też jestem wieśniarą na maksa, po prostu skręca mnie jak mam sobie kupic buty nie z Deichmanna albo ukochanego CCC....taka jestem nie cierpię wydawac kasy na coś co za dwa miechy wyrzucę bo tak niszczę buty

Gość ona jest piekna
tez tak mam. wydaje mi sie ze ze twojej dziewczynie bedzie poprostu głupio...ty nakupujesz jej nowych ciuchów a ona nie bedzie w stanie sie za to oddwdziekczyć, w tym materialnym sensie. poza tym to troche upokazajace dla kobiety ze nie jest w stanie zaribic sama na siebie...nawet jak facet zapłacił za moja kawe w restauracji to czułam sie niezrecznie... poza tym pytanie w style kupic ci cos jest beznadziejnee... najlepiej jakis prezent niespoddzianka jak wczesnniej laski nappisały

moze nie chce zebys jej potem wypominal, ze dostawala od ciebie prezenty, a po drugie, jesli pytasz kupic ci cos? to normalne ze nie powie : tak