Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogladam big brothera

czemu do tego typu programu zawsze wchodza modelki ?

Polecane posty

Gość ogladam big brothera

:o

Gość a czemu miałyby nie wchodzić
?

Gość Kochany r
bo chca kasy a sława daje kase kamera ja zapewnia wiec ida tam gdzie kamera

Gość a kto by chcial ogladac
pasztety??:O

Gość Kochany r
niektore maja sie za ładne a ładne nie są wole ogladac relacje miedzyludzkie a sa tam, bo ja jako widz widze z boku. Oni nie bo sa w srodku I wole ogldac madre i fajne niz tylkoładne i nic nie robiace a jak juz robiace to jak mapki w zoo krzyk pisk, popisywanie sie, macanki z jakims kolesiem itp. Facet ktory nie moze miec babki znienawidza ją... Uwaza ze zadna nie moze mu odmowic. uwaz to za jakis dyshonor. tak było w bb gdy gulczas startowal do licji. Potem ciagle ja nominował bo odparła jego zaloty:) to super szkola relacji tego jak ludzie graja jak sie na siłe zmieniaja, jak nakladja maski itp

Nie oglądam BB ale wiem chyba dlaczego. Dlatego, że ludzie nie chcą oglądać brzydoty, ułomności, starości. Chcą młode, szczupłe, piękne, odważne - to je mają. Takie są prawa polskiego show-biznesu.

oglądałam ostatnio BB i jak dlamnie to karma dla przykłupów... trafiłam na jakąś głupią rozmowe dwóch osobników, którzy próbowali zgrywac inteligencików... w pewnym momencie zrobiło mi sie ich żal...

Gość czyżby to była rozmowa tomka
z jolą ?

Gość Kochany r
to są prawa narzucone przez ludiz mediow a ludzie ci przed tv ogldaja co im oni zaserwuja wiesz co jets na to dowodem ze chca norlanych fajnych ludzi? np to ze lubieli wojtka, brenasa:) super facet a zawsze wciskalii gogusi np jurka czy tego drugeigo;) to samo z kobietami. te fajne sa fajne a nie takie rozwrzeszczane jak karolina z bb:O Boze jaki dzieciuch, moja mama jak to widziała to sie za glowe łapała skad ta dziewcuhe wytrzasneli. Rozwydrzona jak bicz. Własnie o tym mowie ze na siłe zgrywaja kogos kim nie sa. Zaczynaja sie gadki o Orwellu o jakis filozofiach na siłe- Zen:O dajcie spokoj:) jak małpki w zoo. wiele by zyskali gdyby pozostali sobą:)

Gość cvbcx
modelki ? puknj sie w leb, te panny co sa w big braweze to straszne blachary, brzydkie dzieci solarkium i bravo girl. o takie jak one nie wycieram nawet butow

są chude i tyle... z ryja kiepskie, z zachowania tandetne... z braku laku moznaby je przeleciec, ale na pewno nie bylaby to zadna atrakcja...