Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rypka

praca odbiera mi połowe dnia A wam ??

Polecane posty

Gość rypka

pracuje od 8 do 16 od poniedziałku do piątku jednak moje życie wyglada tak że po krótkiej analizie można stwierdzić żę praca odbiera mi życie bo spędzam w nej większość dnia :(( i jak tu znaleść partnera.....

Gość a mi zabiera cały
czasem wraz z połową nocy :( :(

miezy 17 a 24 :D masz dobre 7 godzin na życie towarzyskie. Inni tak mają i sobie jakoś radzą :P a i jeszcze masz, piątek od powrotu z pracy, całą sobotę, i prawię całą niedzielę. Bez jaj i tak masz mało pracy

ja myślę że nawet więcej niz połowę.. a jeszcze jak zima przyjdzie.. to jak się bedzie wychodziło i przychodziło do doamu to ciemno będzie :P

Gość rypka
a ile wy spędzacie czasu w pracy??

Gość a mi zabiera cały
mam nienormowany czas pracy, co oznacza że pracuję nieustannie - do momentu padnięcia na twarz :(

Gość ja kończe prace o 16.00 w domu
jestem dopiero po 18.00 bo tyle czasu mi zajmuje droga autobusem, przeszło godzina jazdy w jedna stron bez komentarza :O

Gość a jeśli
Znajdź partnera w pracy. A jak Ci z tego powodu będzie w godzinach pracy za dobrze i Cię wywalą to będziesz miała tyle czasu że znajdziesz. A jak znajdziesz to nie pójdziesz do pracy by nie tyrać bez możliwości udanego życia uczuciowego.

Gość rypka
ale ja wolałbym pracować od 6 do 14 wtedy może bym się nie wyspał ale za to ile dnia miłabym dla siebie

Gość sztuka teria
Ja mam nienormowany czas pracy, czyli w praktyce praca 24 h na dobę. Niby moge wyjść sobie o 14, ale co z tego, skoro o 15 może ktoś zadzwonić, że jest pilna rzecz do zrobienia i siedzę do22. Dzisiaj niedziela, a ja pracowałam. Wprawdzie niedużo, ale zawsze to zjebany dzień. Wkurza mnie, jak ktoś pracuje do 16 i marudzi. To jak byście chcieli pracować? do 14? Jak w szkole było i to w podstawówce? Bo na studiach to też zajęcia czasami do późna miałam.

Gość a mi zabiera cały
sztukaterio - coś mi to znajomo mediami pachnie... Trafiłem?

Gość sztuka teria
a mi zabiera caly __ mam tak, jak Ty 🖐️ do padnięcia na twarz 😭

Gość sztuka teria
dokładnie :O Ale o nic więcej nie pytaj, proszę :)

Gość uśka22
ale to okrutny wyzysk pracować do późna mi mieć nie nromowany czas pracy:(( są wzamian za to chociarz jakieś konkretne pieniądze??

Gość sztuka teria
trudno to nazwać pieniędzmi, ale coś tam jest ;) Da się przezyć. Zresztą, nie ma kiedy wydać

Gość adfh
tez mam teoretycznie nie normowany, co powinno być zaletą, ale praktycznie to tak jak Wy, zdarza się pracować i w ndz i o 2 w nocy i to w cale nie rzadko....

Gość a mi zabiera cały
sztukaterio - nie będę, obiecuję :D konkretne pieniądze... taaaa cholernie konkretne :D :D

a ja pracowalam w sytemie rownowaznym, wiec czasami wychodzilam z domu przed 6 rano, a wracalam 23.30. wiec gdzie to zycie??? na szczescie to juz poza mna :)

Gość a mi zabiera cały
a najlepsze że jeszcze rok temu kochałem tę pracę i dałbym się za nią pociąć. Ostatnio coś się wypaliłem... ale bardzo się staram pokochać ją na nowo. Tylko jakoś słabo mi to idzie 😭

Gość to ja ja
..to i tak masz fajnie. Mi zabiera ona jakieś 10 godzin dziennie, w wekeedny tez róznie bywa. (nienormowany czas pracy - okropność) zdecydowanie wolałabym prace 8 godzin dziennie - trzasnąć drzwiami i pójsc do domu!

Gość uśka22
czy wy wszyscy macie swoje drugie połowy czy tą drugą połową jest praca??

Gość sztuka teria
a mi zabiera cały __ ty też z pokolenia media 1200? brutto ;)

Gość adfh
ja mam druga połowę, no tak normowany czas pracy ma swoje zalety

Gość sztuka teria
ja mam druga połowę z tej samej branży to jakoś dajemy radę :D z tą kwota to raczej przesada, ale fajnie brzmi :D

Gość adfh
starcie się coś robić po pracy i jak Wam to wychodzi?

Gość uśka22
bałem sie podjąć nowej lepiej płatnej pracy ze wzgledu na to że ta praca mogłą by mi odebrac cały wolny czas a ja nadal szukam swojej drugiej połoy i nie mogę znaleść...

Gość sztuka teria
najgorsze jest to, że ja kocham te pracę 😭 Jak żona meża oprawcę, od którego nie potrafi odejść

Gość a mi zabiera cały
pokolenie media 1200 brutto - dobreee, nie znałem :D Ja bym to określił tak : zarobki nienormowane ze wskazaniem na zaniżone ;) A drugą połowę o dziwo mam - anioł nie kobieta, że to znosi :)