Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackberry

Mój narzeczony dotstał taki list...

Polecane posty

Gość blackberry

Czesć . Przepraaszam ze nie było mnie w wczoraj, ale naprawde wypadło mi coœ pilnego.. sorry Zadzoenie jutro to może uda nam się spotkac w nastepny weekend, Nie było mnie bo szef mnie złapał jak w czasie pracy przeglšdałm strone Tubi.pl , popatrzył na mnie jakoœ tak dziwnie i cos tam pomroczał pod nosem za zamiast pracowac to klikam , wiec posniej dał mi extra prace do domu i przez to tak wyszlo. a ja nie chce mu tłumaczyc ze lubie popatrzeć czasami na twoje fotki i zdjęcia :-). Swoja droga kiedy dodasz coœ nowego na tubi.pl , wiesz ze lubie na ciebie patrzeć. Jeszcze raz sorry ze tak wyszlo Do usłyszenia … buziak

Gość blackberry
I co sądzicie?Jest to reklamówka www.tubi.pl? Czy może to coś innego?...

Gość blackberry
Odpowiedzcie co o tym sądzicie? Nie chce mi się wierzyć, ani w to że wysyła swoje fotki na taką stronkę(nawet raczej nie ma jak)Ani tym bardziej że utrzymuje kontakty z jakąś inną kobietą. Ale może się mylę?...Co ey sądzicie/Po prostu jestem ciekawa waszego zdania

Gość napisz do nadawcy i zapytaj

jaka reklamowka? no cos Ty, laska lubi patrzec na jego fotki i tyle, niezle wspolczuje Ci:O

Gość dreeef
to wejdz na to tubi i znajdz go. jak zobaczysz ze ma tam zdjecia to zaloz profil z jakis innym zdjeciem i zagadaj do niego

Gość głupia prowokacja....
a ja myślę, że ten topic to właśnie reklama portalu TUBI...