Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety też gwałcą

10 do 20 proc. mężczyzn pada ofiarą przemocy seksualnej ze strony kobiet.

Polecane posty

Gość kobiety też gwałcą

Pod koniec lat 90. amerykańscy uczeni przeprowadzili badania, z których wynika, że aż 10 do 20 proc. mężczyzn pada ofiarą przemocy seksualnej ze strony kobiet. Jak to w ogóle możliwe, że "bezbronna, słaba płeć" stosuje przemocy wobec młodych, silnych mężczyzn? Cóż, wiele ofiar przed niefortunnymi spotkaniami nadużyło alkoholu bądź innych używek, nie było więc w stanie bronić się przed przestępstwem. Część zaś dała się zwieść zapowiedziom perwersyjnej zabawy. A poza tym nie zapominajmy, że nie brakuje kobiet, które górują fizycznie nad wieloma mężczyznami... http://facet.interia.pl/styl/ciekawostki/news/faceci-ofiary-gwalcicielek,973264

Gość noo ale był zadowolony

Mój ostatni partner uwazał że czasami czuł sie zgwałcony:] bo on już nie miał sił, a ja chciałam więcej... po czym zdradził mnie... może to nie ma związku z tematem, ale mężczyzna nigdy nic nie pasuje. Jak dziewczyna jest otwarta, lubi seks to nie nadaje się na \"matke\" ich dzieci, po czym kiedy juzz znajdzie taką to marudzi że jest nudno i chodzi na boki.. a potem jescze czuje się \"zgwałcony\" ... bzdura! nie znam mężczyzn który czułby się poszkodowany dlatego że się bzyknął z jakąś panienką,, no chyba że zrobił jej dziecko...

chyba tylko oralnie go może wykorzystać bo przecież jak mu nie stanie to nici ze stosunku :D

gwałt na facecie polega na tym że kobieta ktora jest nie pociagjaca seksualnie (brzydka,) a jednoczesnie jest przełozona faceta i decyduje o jego awansie czy zwolnieniu zmusza go do seksu Tak ja rozmumię gwałt na facecie

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyz22
astra i megi---gratuluje...dobrego samopoczucia.Nie zal mi takich kobiet jak wy,jezeli staniecie sie ofiarami gwaltu.Dlaczego?Poniewaz takie jak wy uwazaja ze wam sie wszystko nalezy-lacznie z "przywilejem"nazwania gwaltu-gwaltem .Mezczyzna wedlug takich jak wy moze sie jedynie cieszyc ze wszystkiego,co go spotka ze strony kobiety.Prawda?Wy przeciez jestescie swiete.Do niedawna panowaly stereotypy rowniez jezeli chodzi o inne przestepstwa seksualne,chocby np.pedofilie.Szlag mnie trafial,gdy sie przekonalem o tym w kilku dyskusjach z kobietami na te tematy.Przekonalem sie wted,ze wy tak naprawde myslicie!!!Myslalem wtedy:skoro niby tak jest,to dlaczego na mnie jednym, trzykrotnie pedofilki probowaly dokonac takich czynow...

Gość kaczka po pekińsku
nie za bardzo sobie wyobrażam jak miałaby zgwałcic faceta Drogi abcdefghijklłmnoprstuwxyz22, to nie są żadne stereotypy-większość przestępstw(nie tylko na tle seksualnym popełniają mężczyźni), poszukaj sobie jakichkolwiek statystyk na ten temat-przewaga mężczyzn wśród przestępców jest miażdżąca. I nie życz forumowiczkom,żeby zostały zgwałcone bo to w złym guscie niestety

Gość ginekolog-wersja amatorska
Kaczka-wyobrazasz sobie jak facet zgwalcony czy w jakis inny sposob wykorzystany przez kobiete musi sie czuc?Wyobraz sobie siebie po jakims gwalcie,ze musisz to wszystko opowiadac...Facet jeszcze dodatkowo naraza sie na smioesznosc...niestety...Co do przestepczosci w ogole-mamy lekka przewage w zlym znaczeniu tego slowa.To wynika z wielu rzeczy,a szczegolnie chyba z tego faktu,ze jestesmy silniejsi.Z drugiej strony-popatrz sobie krytycznie na to:wiekszy udzial w wychowywaniu dzieci maja ...matki.Mowi ci to cos?...

Facet taki se--na twoim miejscu nie robilbym sobie zartow z takich rzeczy.Zapewniam cie,ze nie byloby ci do smiechu gdybys byl dzieckiem...To moze posmiej sie tez ze zgwalconych,co?...

Gość kaczka po pekińsku
kobiety się chyba jednak gorzej czują po gwałcie i też o tym nie chcą mówić-niewielki odsetek gwałtów jest zgłaszany na policję, bo ofiary się wstydzą. Mówienie o ''lekkiej'' przewadze mężczyzn w przestępczości jest ''lekką'' przesadą, zważywszy że mężczyźni popełniają ponad 90 % ogółu przestępstw. Nie ulega wątpliwości, że masz jakiś poważny uraz do kobiet-kobiety gwałcą, wychowują mężczyzn na przestępców etc-pewnie jest to spowodowane tym co cię spotkało jako dziecko(jeżeli oczywiście piszesz prawdę). Może powinieneś zainwestować w psychoterapię

Gość dyziek
ech pomarzyć tylko można,

Gość technika wygrywa z człowiekiem
Facetowi nie chce stanąć ? Podsunąć mu majtki pod nos (tylko świeże, noszone 1 dzień, bo się porzyga) i po problemie.

cudnie. chyba zacznę gwałcić młodych chłopców po parkach.

Nie no, tak poważnie to moim zdaniem mężczyzna może paść i ofiara molestowania seksualnego, i przemocy seksualnej, ale też gwałtu. Tyle, ze w przypadku mężczyzn pojęcie gwałtu można raczej odnieść do gwałtu analnego, którym to czasem mężczyźni tez ulegają... Bo jednak jest różnica między tym, że ktoś kogoś napastuje, maca, itd. a kiedy ktoś kogoś naprawdę gwałci. I trudno mi wyobrazić sobie sytuację, kiedy kobieta, mimo że się nie podoba mężczyźnie, świadomie go gwałci odbywając z nim stosunek na siłę. To zakrawa na jakąś chorobę psychiczną. No ale może sa i takie kobiety...

Gość dyziek
jak już przegrałaś życie to może mnie zgwałcisz ? może masz jakieś nieodkryte talenty w tej dziedzinie

Nie bedziemy sie licytowac kto sie czuje lepiej po,a kto gorzej.Gwalt,to gwalt.Chodzi mim o to,ze mezczyznie jest napewno ciezej zglosic cos takiego na policje,ze wzgledu na to wszystko co dotyczy kobiet,takie same,lub podobne odczucia,a dodatkowo jeszcze z obawy przed smiesznoscia.Rozumiesz?Z tego powodu jestem tez pewien,ze jeszcze mniej mezczyzn zglasza tego typu przestepstwa niz kobiet.Bo jak to-on,ten silny facet,zgwalcony?Nie mam zadnego urazu.Lubie kobiety.Cieszy mnie jednak,ze prawda wydostaje sie na swiatlo dzienne.Zobacz sobie na reakcje facetek i facetow tutaj na forum na ten temat.Zabawne to dla nich. Na cztery wypowiedzi-trzy kobiece-kpiace,+jeden facet -rowniez kpiaco. Nie widzisz problemu?

Gość kaczka po pekińsku
z gwałtów na kobietach też się robi kpiny-przypominam cytat pewnego posła''to prostytutkę można zgwałcić?'' Ludzie nie uznają też gwałtu w małżeństwie za przestępstwo jakby zostanie czyjąś żoną równoło się częściowej utracie praw człowieka. Wydaje mi sie jednak, że problem o którym piszesz jest niszowy, o czym świadczy też reakcja forumowiczów