Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona1

buziaki buziaczki całuski i.... zęby

Polecane posty

Gość zawstydzona1

To moj pierwszy topik i to o specyficznym t6emacie. Wczujcie sie, co czuję... i nie żałujcie rzeczowych odpowiedzi zanim sie ze wstydu spalę :( Tak się stało, że w stosunkowo bardzo młodym wieku mam usuniete wszystkie zeby i nosze protezy. Jestem dość atrakcyjną kobietą, wokół mnie poszła juz fama o nieprzystępności itp. (ostatnio zmieniłam prace). A ja biedna jestem taka samotna tylko dlatego, ze bokję sie ewentualnej reakcji na całowanie... no bo nie mam wątpliwości, ze partner domysli się tych szczęk w mojej ładnej buzi. I może sie zaszokuje? Raz pozwoliłam sobie na pewna bliskość z 54-latkiem , bo pomyslalam, że w tym wieku to juz wiele osób nosi protezki i moze nawet on sam.... Nic Nie zareagował, ale byłam spieta i nie był to do końca prawdziwy pocałunek. Wiecej sie nie umówiłam, bo jednak chce partnera w swoim ok.30 letnim wieku. cos mi poradzicie? plissss zanim sie zestarzeje i nie bede musiala sie wstydzic takich zebów

Gość zawstydzona1
?

Gość czesc wam
Ale jak można wyczuć tą protezę?Jesteś tego pewna?

Gość zawstydzona1
nie jestem, ale sama u siebie czuje, a przecież całuje sie językiem, który jest bardzo wrażliwy. Ty bys nie czuł?

Gość bzik konwalijka
zrob sobie implanty, chociaz z przodu, zawsze cos!

Gość zawstydzona1
widze, ze temat nierewelacyjny, ale prosze o pomoc. Ja juz tak sobie myśle, że powiem iż mam zasade nie całowania sie czy cos takiego, nie wyje na dziwaczke? panowie powiedzcie?

Gość człowiek guma
Kochana, kiedy się naprawdę zakochasz (z wzajemnością) to w naturalny sposób powiesz swojemu jedynemu, że masz sztuczne ząbki i tyle! przecież nie z powodu zębów. czy ich braku, ludzie decydują się być razem, prawda?

Gość zawstydzona1
ba! jak sie zakocham! to by znaczyło, ze pocałuje sie dopiero z przyszłym mężem? przecież zanim... to ludzie najpierw sie całują, pieszczą.... A taki przypadkowy, nie, żeb zaraz mnie kochał ani ja jego to.... poczułby i by wysmiał? przeciez nikt nie przewiduje takiej opcji u tak ladnej mlodej ja sie zabije! za nic na świecie nie chciałabym przeżyć takiego wyśmiania no bo może byc delikatny i nawet gdy poczuje przemilczt, a może odwrotnie, zrobi z tego głośną sprawe w naszym kręgu. Osoba, ktora mnie akurat interesuje jest z otoczenia mojej pracy. Wiem, ze musie podobam, bo komentował moją oziebłość, nietowarzyskość itp.

Gość to jezeli jest to dla ciebie
taki problem to wymien na implanty. nie wiem jaki koszt, ale kredyt kiedys splacisz a przynajmniej bedziesz szczesliwsza

Gość zawstydzona1
oooo nie stac mnie nie wiem czy problem. na razie moze to tylko moja nakręcająca stres wyobraźnia. Dlatego zdecydowałam sie na ten topik, aby poszerzyć sobie stosunek do problemu. Najwidoczniej nie ma tu osób starszych, przecież mają takie zęby i całuja sie, kochaja. Czy w poczatkach byl to dla nich tez problem?

Gość nawet na pewno nie ma kropki
szczerze? rok czy dwa siedziałabym w irlandii byle na te implanty zarobić.. masakra.. nie wydaje mi się, aby była inna opcja dla ciebie prócz zrobienia implantów lub zaakceptowania sztucznej szczeny

Gość pewnie tez bym byla
przewrazliwiona na tym punkcie, ale przeciez kazdego z nas to czeka predzej czy pozniej. Sprobuj o tym nie myslec i zyj tak jakbys miala swoje zabki. Szkoda marnowac czas i sie zastanawiac czy ktos to wyczuje, bo dowiesz sie jak iles razy sprobujesz :) Powodzenia i niczym sie nie przejmuj. Jesli ktos nie zrozumie, to znaczy ze jest plytki :)

Gość zawstydzona1
dzieki z te słowa 🌻

Wiesz, wydaje mi się, że to jest tak jak przeważnie z rzeczami, które uznajemy w samych sobie za wady. A przeważnie inni mogą ich w ogóle nie dostrzegać. Może spróbuj sobie pomyśleć - \"Kurcze, przecież nie jestem zębami! Jestem całokształtem osoby. Jeśli ktoś chce ze mną być, to z całokształtem. Całuje i akceptuje całokształt. A jeśli nie akceptuje mnie ze względu na zęby, to jestem dla niego zębami. A przecież jestem kobietą, więc po co mi ktoś, dla którego miała bym być zębami?! Szkoda dla takiego czasu!\" Oprócz tego wydaje mi się, że to \"z zewnątrz\" nie jest wcale tak wyczuwalne. Ale to tylko moje teoretyzowanie.

Gość zawstydzona1
ja sie nawet zastanawia, czy z takim czyms w ustach to ja bedę czuła przyjemność. Przecież to ogranicza ilość przekaźników bodźcowych Siostra to mi radzi, abym po prostu nie dopuszczała do całowania z penetracją, tylko tak, jak 12-latki, przeciez języki mo9ga dać duzo radochy w innych miejscach niż miedzy zebami :P

Gość facet 30letni
dla mnie nie bylby to zaden problem:)

Gość zawstydzona1
naprawdę? :) ale, nie mówisz tego z doświadczenia :( ale ta poprzednia wypowiedź na czarno jest rzeczowa i przkonujaca bardzo bym chciala jeszcze aby odezwali sie państwo, którzy podziela sie doświadczeniem, tylko że tacy dzis to pewnie już śpią w łóżeczkach, albo i lepsze rzeczy robią.... tala jestem sama, że aż boli, Kompleksy to jednak potężna siła!!!!! nie mialam pojecia o tym. A teraz... jest co najmniej 4 gości, ktorzy by wdzieczni byli byc teraz ze mna, a ja zbywam ich szorstko przez głupie zęby!

Gość facet 30letni
tutaj doswiadczenie nie jest potrzebne

Gość zawstydzona1
oj chyba sie mylisz skad wiesz, czy nie zachciałoby ci sie zwymiotowacm, jakbys zrozumiał co ona ma w buzi? nie możesz tego wiedziec a ja bym sie poczuła tak upokorzona, że mogłbym nawet nie chciec juz życ!

Jak są goście to działaj. Jeśli są wartościowi i poważni to nie masz się czego obawiać. A jeśli nie są - to chyba nawet lepiej, jak szybko \"odpadną\".

\"a ja bym sie poczuła tak upokorzona, że mogłbym nawet nie chciec juz życ!\" Przestań tak myśleć. Ludzie w dużo gorszych sytuacjach potrafili przeżyć z godnością. Myśl pozytywnie.

Gość facet 30letni
zwymiotowac? ale to mnie nie obrzydza, jest obojetne, i nie musze tego doswiadczac zeby wiedziec,po prostu

Gość zawstydzona1
przed chwilą sie kapałam dłońmi upewniałam sie czy wszystko mam na miejscu - MAM tylko ten jeden szkopuł... :( wszystkim bardzo bardzo dziękuję, że porozmawialiście ze mna o tym pewnie macie rację ale tez pewnie musze to słyszeć wiecej razy aby uwierzyć spróbuje jutro już mniej sztywno reagować na próby jakiegos spoufalenia sie, a juz napewno nie odmówię sobie przejażdżki tym pieknym motorem, o ile jeszcze raz padnie ta propozycja :) wolałabym jednak jakis sposób, aby sie nie całować z tym cholernym jęzorem i aby nie usłyszeć jak kiedyś "całujmy sie normalnie, takie buziaczki, to nawet 12nastolatki idą śmielej ..." dziękuję, czyhę sie mniej samotna w swoim problemie, dobranoc 🌻

Gość kasztannn
powiem ci jako 40 latek z pełnym uzębieniem. Mam 46 letnia partnerke, też nosi protezki i nie jest to dla nas żadnym problemem, a nawet w najbardziej intymnej sytuacji (oralnej) gdy moja babulka jest całkiem bez... a mnie wtedy...robi sie 7 niebo :))) yrafisz na kogos, kto bedzie NORMALNY, kompleks zniknie a TY zrozumiesz, ze cały ten dzisiejszy wstd i strach przemienił sie atut życze tobie tego no bo niemozliwe, abym ja był takim zadowolonym wyjatkiem... 3m sie i do przodu!

Gość zawstydzona1
hehehe oby!

Gość bojąca-ale-brojąca
starsi panowie wypowiedzcie się tez mam protezki, ale nie mam sie z kim calowac wiec nigdy nie myslalam o tym jako o problemie. mam 55 lat, ale młodej dziewczynie trzeba dodać otuchy czuje sie to sztuczne uzebienie podczas pocałunku, czy nie? a jeśli czuje, to co sie wtedy mysli...? hmmm zaintrtgowaly mnie problemy załozycielki topika pozdrawiam

Gość staruszkaaaaa
nie chce martwić, ale bez złudzeń, że niezwykle wrażliwy język nie poczuje plastiku... a moze wymigiwać się np. zajadami, obawą, ze sie go zarazi... :P

Gość nie znoszę...

Gość zawstydzona1
nie uciekaj, opowiedz wiecej. czy dla ciebie jest to powód aby sie wiecej nie spotkac?

Gość nie znoszę...
całowania się, kiedy czuję język w gardle, a nawewt głębiej w buzi. Po prostu robi mi się niedobrze. Naprawdę mozna fantastycznie całować sie delikatnie operując językiem. To usta sa erogenne i czubek języka, a nie podniebienie i gardło , przynajmniej u mnie. Fajne jest " wsysanie" ust, na przykład. Zawstydzona, rozumiem twój wstyd, ale tak naprawdę, gdy jest miłość i elektryka ;), nie ma znaczenia jakie masz ząbki.