Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia.

Lekko zmartwiona ...

Polecane posty

Gość Oliwia.

Witam. Mam mały problem ,dwa lata temu zrobiło mi sie małe zgrubienie na nodze a dokładnie na pięcie rozrosło sie takie białe i jakby z kropka w środku .Od jakiegoś czasu coraz bardziej mnie pobolewa i miewam w tym miejscu fale gorąca...moze ktos z was miał cos takiego i wie co to jest.??? Martwi mnie to muszę isc do lekarza ale mam cykora :( Z Góry dziękuje za odpowiedz.:):):)

Gość Oliwia.
Podnosze:(:(

Gość tak niestety bywa
Czyżby to była ostroga piętowa ? Niech obejrzy to ortopeda ewentualnie chirurg.

Gość Oliwia.
szukałam cos na temat tej ostrygi pietowej na necie ,zeby dowiedzieć sie cos na temat tej choroby ,ale nie mogel znalesc...moja koleżanka tez powiedziałam ze to ostryga a tera juz wiem ze to faktycznie to,ale nic nie wiem ,dlaczego mi sie to przytrafiło jak leczy sie ,jesli wiesz os na ten temat to bardzo prosze cie napisz.:):):)

Gość Oliwia.
nie no pójdę ale chciałabym dowiedzieć sie cos na ten temat,nie mogę??? proszę jeśli cos wiesz to udziel mi od. szukałam na necie ale nie mogę znalesc,wiem ze jest taka strona ze wpisujemy nazwe choroby i wszystko już wiemy na jej temat.Bardzo proszę o taka strone.

Gość Oliwia.
znalazłam cos na temat tej ostrogi piętowej,ale tez widziałam zdjęcia choroby i chyba jednak nie mam tego, bo to jest duża narośl koloru żółtego a u mnie jest małe i koloru białego...moze jest jeszcze inna choroba która akurat tez występuje na piecie.??? bardzo prosze o odp.:):)

Gość Oliwia.
podnosze:):):)