Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowanaala

mam bardzo wazne pytanie

Polecane posty

Gość zainteresowanaala

KIEDY DO CHOLERY BEDZIE LATO?!?!?!?! slonce, cieplo, zielono, milo... eh

Gość Cesarz Jósef
Zapytaj cholery, z którą jesteś tak za pan brat

Gość zainteresowanaala
bylo bylo. pewnie ze bylo ale mogloby byc juz nastepne.

Gość zainteresowanaala
jak sobie pomysle ze znowu bedzie trzeba te grube kurtki nosic, te rekawiczki, te czapki, szaliki, swetry, cieple majtki:(:(:(

masz rację to cholernie dołujące....mnie by nie przeszkadzało zamienć się z włochami czy hiszpanami na klimat:o Kiedy bedzie globalne ocieplenie??

Gość zainteresowanaala
wlasnie. trabia o tym ociepleniu klimatu i co? i nadal banany u nas nie rosna!

A na cholerę lato ? Żeby się dusić w pracy, żeby niechciało się nic robic tylko walnąć się i leżeć ? Żeby w nocy znowu nie można było spać ? Żeby za kazdym razem wchodząc do samochodu trzeba było wietrzyć środek przez 5 minut ? Moim zdaniem powinni w sejmie przegłosować ustawę: \"Wiosna całym rokiem a na lato i zimę po 2-3 tygodnie zostawić.

bo to globalne ocieplenie oznacza chyba, że już nie będzie takich mroźnych zim, po -25 stopni, ale i lata, takiego upalnego, tez nie będzie. Będziemy mieli jedną porę roku wiosno-zimę, albo zimo-jesień. :P I ostatecznie średnia temperatura roczna w Polsce się podniesie, tylko będzie jeszcze gorzej. :( Ale na pocieszenie powiem, że kontynenty ciągle się przemieszczają i ... może kiedyś będzie tak, że ta część Europy z Polską znajdzie się w okolicach zwrotnika i będzie ciepło i nikt nie będzie marzł :D

Coś Ty, Wujek Kaźmirz, ja tak nie chcę! Lato cały rok - a na zimę i jesień po 2 ( nie 3) tygodnie zostawić. Ale byłoby pięknie! :)

Gość lato jest
cały czas, tylko nie w Polsce, teraz akurat jest np. w Egipcie:)

Gość lato jest
tam gorące ale suche, bryza od morza..... a tu kurcze 14 stopni i do tego pochmurno

Ciepło, ciepło, dużo ciepełka. Im więcej, tym lepiej. Wolę +40, niż -5. Wolę się pocić, niż marznąć. Kocham wiosnę, bo zaraz po niej przychodzi lato, i ciepełko. :D :D :D Kocham ciepełko. :D Rozmarzyłam się.... ach...

Ja nie lubię lata bo nie lubię odsłaniać ciała :P bez konkretnego powodu, ot taka sobie mała schiza. Więc obecna pogoda coraz bardziej mnie cieszy :D

Gość czwarta rano
Dla mnie cały rok mogłoby być 24- 24 stopnie:) i nie tęskniłabym za zimą ani za wielkimi upałami:)

Kaźmirz w urlop ci się lepiej oddycha czy spedzasz go w Skandynawii??:) Ja chce globalnej zmiany klimatu !!!!😭

Urlop w tym roku w Chorwacji :P Nawet idzie się przyzwyczaić do upałów jak widoki ładne i nie robi się nic oprócz zwiedzania i leżenia na plaży. Poza tym w każdym domu mają klimę. Polecam.