Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaNotte

BŁAGAM!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!! JESTEM BLISKA ZAŁAMANIA!!!!!!!!

Polecane posty

ja tez tak miałam ,powtarzajcie proby co jakies 3 minuty , na pewno sie uda,pozdrawiam

Witaj;) niewiem czy jeszcze czytasz te wypowiedzi,gdyz jest i tak wiele ale napisze ci swoje zdanie na ten temat. skoro mowisz, ze to twoj pierwszy mezczyzna to w 80% bol sprawia nieprzerwana blona dziewicza, w tym przypadku najlepsza pozycja bylaby pozycja na jezdzca poniewaz to ty decydujesz o wszystkim m.in. ty narzucasz tempo stosunku i glebokosc. Kiedys mialam podobny problem i to naprawde pomoglo choc rzeczywiscie wymaga podejscia i delikatnosci. Z tej sytuacji moga byc jeszcze dwa wyjscia. Pierwsze z nich to jak wiesz kazda kobieta ma inaczej skonstruowane narzady wiec moze masz jakies delikatne skrzywienie ktore powoduje bol. Po drugie mozesz miec jakas chorobe lub jakies zwyrodnienie ktore nalezaloby leczyc bo w dzisiejszej dobie nie trudno o jakies torbiele czy nadzerki. Do ostatnich nalezaloby koniecznie skonsultowac sie z lekarzem, nie wolno bagatelizowac zdrowia kobiecych sfer. Ale podejrzewam, ze wszystko napewno sie ulozy i chcodzi tu tylko o dziewictwo. Pozdrawiam i nie martw sie

Gość Jarek Londyn
Dodam, że nigdy nie miałem kobiety za to, co istotne, miało mnie kilku nielegalnych imigrantów. Byli zadowoleni:)

Vanilka oczywiście że czytam, dzięki za wyczerpującą odpowiedź, mam jednak nadzieje że nic poważnego sie ze mną nie dzieje i że to normalne, może jakos grubiej jestem zbudowana ale wszystko sie ułoży :) POZDRAWIAM!!!!!\\ A Ty, Jarek, stajesz sie już nudny jak krowa jedząca liście, jeśli możesz daj sobie spokój i kup sobie panadol bo widze że Cię głowa boli.

Gość pomarańczowy powyżej ma rację
E, to może my zareagowaliśmy zbyt drażliwie. Ale mnie to np. autentycznie boli, jak słyszę te podłe opinie albo żarty z ust często... no kompletnych ćwoków po prostu, których wiedza i obycie zatrzymało się na poziomie, który ja miałam w pierwszych klasach podstawówki. A taką mam opinię o np. przeciętnym mieszkańcu USA - człowiek, który NIC nie wie o świecie, nie wie nic o niczym zresztą, za to jego ego... Ech... A co do tematu - czy nie przeceniasz znaczenia kawałka tkanki, jakim jest błona dziewicza? Utrata dziewictwa nie polega na przerwaniu błony, bo można ją stracić chociażby podczas gimnastyki, czy wkładania tampona. To przecież jest przeżycie emocjonalne, kobieta 1 raz kocha się z mężczyzną. O to tu chodzi. Jeśli masz tak zbudowaną błonę, jak myślę, że możesz mieć, to penis nie jest w stanie jej przerwać. Nacierpisz się tylko i tyle. A delikatny ruch ręki ginekologa, trwający dosłownie chwilę, nie pozbawi Cię przecież dziewictwa. Bo nie o to w jego utracie chodzi. Pozdrawiam.

LaNotte, gdzie mieszkasz, w dużym mieście? Może jest tam polski ginekolog? Poszukaj w necie, umów się na wizytę, a szefowi powiedz jak zadzwoni że chora jesteś, np masz biegunkę i bierzesz sick daya.

NIe moge wziąć wolnego dnia bo praca sobie beze mnie nie poradzi. To jest skomplikowana sprawa, ja nawet do Polski nie moge jechac, bo mam kontrakt i tam nie ma urlopów, świątki piątki i niedziele szef o 7 rano czeka autem pod moim domem i zawozi mnie do pracy, i przywodzi wieczorem do domu. NIe moge mieć wolnego. Na początku października mam trzy dn i wolnego żeby jechac do Polski, i wtedy załatwie tą sprawe o ile znajde czas. Mieszkam w Brighton.

LaNOtte nie bagatelizuj tego!! Prosze Cie!! Jak tylko bedziesz w Polsce, jak najszybciej zgłos sie do lekarza. Moze zdarzyc sie tak, ze jestes w 0,5 % kobiet, ktorym zwykly mezczyzna mimo wielu staran nie moze przebic blony dziewiczej bo jest ona \"polksiezycowa\" moze sie tez zdarzyc tak, ze jestes na cos chora. W obu przypadkach wizyta u lekarza jest konieczna A jedyne co na teraz moge ci poradzic, to przestancie na razie probowac- ODPOCZNIJ! zajmijcie sie soba, okazujcie sobie czulosc, delikatnosc i milosc. Uprawiajcie sex np oralny. Bedzie dobrze Dziewczyno nie przejmuj sie, jestes piekna, mloda kobieta. Na pewno nie jestes do niczego wariatko. to wtylko przejsciowe klopoty. Zglos sie do lekarza i bedzie ok Trzymamy za ciebie kciuki, trzymaj sie!! :*

Gość a ja tyle powiem
miałam podobny problem, poszłam do lekarki, rozcięła błone i z głowy. Miałam nietypową budowę i w naturalny sposob nie dało rady. potem poszło jak po maśle :) Możliwe że z toba wszystko w porządku, tylko nie mozesz sie rozluźnić, wypij sobie lampke wina przed, duzo pieszczot i jak poczujesz że juz naprawdę tego chcesz to do dzieła. Mozna na jeżdźca jak tu wcześniej radzili, ale mozna i po misjanarsku, poduszka pod pupę i jedno zdecydowane pchnięcie. zalezy co wolisz, pozdrawiam:)

Gość akair
zdecydowana pomoc ginekologa jest potrzebna

Gość siostra mary
a może jak bedziesz sama to bedziesz cobie cos tam wprowadzać i "trenować" ? wibrator najlepiej a jak nie to cos fallicznego... ogórek np... w kazdej chwili mozesz go wyjąć i sie na ciebie nie zezłości.. a jak pocwiczysz na ogórku to moze z partnerem bedzie juz lepiej?:)

Gość klll
ogorek? z glowa masz?

Gość tikitaki i kasztanki
coz moge powiedziec mialam tak samo tylko lekarz pomoże

Gość co z tym jest

Gość co z tym jest
jestem z dziewczyną od jakichś 4 miesięcy i jest problem. otóż kilka dni temu zdecydowaliśmy się na pierwszy raz.. podkreślam że do tej pory była dziewicą, tak przynajmniej mówiła, a że ją kocham więc w to wierze... podczas próby wszedłem w nią bez większych problemów nie było krwi, ani nic z tych rzeczy i nie wiem co teraz... podkreślam że przez jakieś2 miesiące uprawialiśmy petting czy w trakcie tego mogło się coś zminić??? proszę kobiety pomóżcie!!!

Gość moze jeszcze jestes po prostu
dziewica ;) Dlatego krwii nie bylo. Mnie tez bolalao, bolalo... A jak w koncu sie krew puscila (lalo sie z tydzien :P ) to juz potem nie bolalo ;)

Gość moze jeszcze jestes po prostu
mi sie tez wydawalo na poczatku, ze nigdy sie nie uda i ze zawsze bedzie bolec... Ale jak sie uwzial, przytrzymal to jakos poszlo, chociaz z bolu az mroczki przed oczai mialam :P Ale to raz i krotko ;) Dluzej sie lalo ze mnie ;) Bedzie dobrze ;) Ginekologa do tego nie trzeba ;)

Gość doświadczona99
Póki nie ma krwi r=to jest sie dziewica!!! jesli bardzo boli tzn. ze błona jest gruba bardzo i nalezy ją \"przebic\". a w przypadku grubej błony zawsze jest krew. pozdrawiam

LaNotte, moim zdaniem powinnaś mimo wszystko pójść do ginekologa. Drogą internetową można snuć różne domysły i przypuszczenia ale tylko ginekolog udzieli ci realnej pomocy tam na miejscu. Przyczyny bólu który opisujesz mogą być różne - pochwia (nerwica pochwy), dyspaurenia, wreszcie problemy anatomiczne. Poproś szefa o dzień urlopu albo idź na zwolenienie lekarskie - wtedy będziesz miała trochę wolnego czasu.