Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamajka

moj chlopak niema wlasnego zdania/pomyslu

Polecane posty

Gość zalamajka

zawsze liczy na kogos w sprawie np. gdzie wyjsc co robic czy tez co zjesc ..czy to normalna moj chlopak jest nudny :( co robic

Gość zalamajka
juz mam dosyc dosyc dosyc .............

Gość zalamajka
wszyscy mówili, ze jest nudniejszy ode mnie i tym mi zaimponował ale teraz widzę, że na takich emocjonalnych porywach serducha nie można budować związku :(

Gość zalamajka
to wyzej to nie ja !!!!!!!! wlasciwie sama niewiem wczesniej tego moze nie widzialam ..............zawsze robilismy na co mialam ochote a teraz okazalo sie ze on jest nudny

pogadaj z nim powiedz co czujesz czego chcesz, a on ma wybór albo się zmieni albo musi sie pogodzisz ze odejdziesz od niego jeśli bedziesz przekonana ze to jedyne dobre rozwiazamie Powodzenia

Gość zalamajka
praca dom praca dom a jak mamy wole to walnie sie na fotel i oglada tv. a jak zapytam co robimy .to mi odpowiada ..........ze a co chcesz robic ?????????wlasnych pomyslow niema ......moze to moja wina niewiem

Gość zalamajka
dodam ze jestesmy z roznych srodowisk tzn. on ateista slucha mocnej muzyki ja raczej spokojna ..........wszyscy nam sie dziwia ze jestesmy razem ....kochamy sie i jest nam ze soba dobrze byleby nie ta nuda

Gość zalmajka
nichce innego niechce go zostawiac ...........pytam co robic by go jakos zmobilizowac ............

To typowy błąd kiedy myslisz że będzie lepiej. Aż w końcu uznasz że przegrałaś życie bedąc z nim. I pomyślisz - ale byłam głupia że w porę nie odeszłam -

Gość zalamajka
a milosc ????????juz sie nie liczy????????

To typowa przepaska na oczy. Tak jest niestety że zdejmujemy ją za późno. Pozwól że ja Ci ją zdejmę. Możesz ewentualnie dać mu 3 tygodnie szansy

Gość zalamajka
dlaczego 3 tyg. jestem z nim juz 2 lata...........i planujemy wspolne zycie ........moze i to tez moja wina ze zrobil sie nudny a moze to praca stres ....ja sie nie poddam

Twoja wola jak chce to życie zmarnować Bo w ten sposób w nieskończoność będziesz mu dawać szansę Chyba że jakiś ogier Cie porwie i wtedy kopniesz tego swojego chłopaka (może wtedy już męża)

Gość zalamajka
niezalamuj mnie :( niespisuje go na straty bo to dobry czlowiek ...........wspanialy kochany i duzo duzo wiecej .....................bez niego moje zycie niema sensu ot co ja go zmienie tak czy siak !!!!!!!!!!!!

To akceptuj go i sama miej pomysły. Może w domu nikt mu nie powalał mieć swojego zdania i nie wie że może być taka opcja

Gość zalamajka
moze i tak ...........uf. juz sama niewiem co o tym myslac moze to ja odbieram to w inny sposob..........widze ze sie stara .......... bedzie dobrze !!!!!!!!!!!ja tak latwo sie nie poddaje dzieki za porady pozdrawiam

Gość zalamajka
wczoraj to nawet w taki szczególny sposób głowę przechylił... az się wzruszyłam :classic_cool:

Gość zalamajka
:o

Gość zalamajka
:p