Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Co o tym myslicie?

Polecane posty

Pytam was o to bo chce poznac zdanie postronnych osob. Generalnie nie bedziemy sie kierowac zdaniem innych ale chcialabym poznac wasza opinie. Otoz nie chcemy miec zadnej z tych ckliwych piosenek w stylu \"ja cie kocham moj aniele i razem jedziemy winda do nieba\" i dlatego chcemy zatanczyc cos co nas wyraza i do nas pasuje. Padlo na piosenke \"prawdziwy romans\". To jest taki delikatny hip hop. Nie wiem jak to zatanczymy. Pewnie zwyczajnie. Goscie moga byc zaskoczeni ;) Co o tym myslicie?

Gość może kankan albo pogo

Nie sile sie na oryginalnosc. Naprawde. Nie bede miala zaplanowanej kazdej sekundy mojego slubu ani wesela. Chce zeby bylo zwyczajnie. Bo my tacy jesmy. Nikomu nie chcemy nic udowadniac. Ciekawa jestem waszego zdania bo ciekawa jestem tego co moga myslec goscie.

rewelacyjny pomysl... zaraz wkleje Ci linka ... na youtubie widzialam pelno takich polaczen.. zaczynala para tanczyc wolna piosenezke , pozniej zmieniala sie w ich ulubiona... eeehh.. tak na marginesie.. moglabys przeslac mi ta pioseneczke na maila? bede wdzieczna.. sanara4@wp.pl

Gość lokówka
a mi mogłabys ją wysłac? talunia102@op.pl będę wdzięczna:)

ja też myślę, że to dobry pomysł. takie weselne piosenki są żenujące (przynajmniej dla mnie)

Oto tekst tej piosenki: Z Tobą być, z Tobą śnić To prawdziwy romans był choć stale się staram Lecz Ty nie przemijasz z wiatrem jak Scarlet O\'Hara I gdy nawet to kara bo jestem ckliwy jak Kombii Fiodor to przewidział nie ma kary bez zdrodni Pomówmy o nas poznałem Cię jakiś czas temu to był prawdziwy romans, a nie serial z TVN-u Raczej \"M jak Miłość\" i mi nie mów już dzisiej Że życie jest jak \"Klan\" bo my to nie Grażynka i Rysiek W pierwszy tydzień byliśmy niczym Bonnie i Clyde A już wiedziałem że nie lecisz tak jak oni na hajs Wiedziałem że nie lecisz na ten papier Ja miałem wtedy tylko fiata uno plus odtwarzacz kaset Miałem index lokum inne winde w bloku A nie wille z kortem z boku i błotem w oku W szoku bo miałem Cię na oku już przedtem Jeszcze zanim Whitney Houston przeszła na rente I to nie sekret ten romans to nie flirt na pokaz Jesteś śliczna nawet jak śmigasz w papilotach I nawet gdy masz łzy w oczach To jest prawdziwy romans weż olej \"kasię i Tomka\" ej Ref: Z Tobą być, z Tobą śnić Całe życie tylko Ja i Ty Dzielić łzy, sprawiać by Całe życie tylko Ja i Ty /x2 Straszna wydaje się być miłość dla tego, który nie kochał Miałem życie na opak włóczyłem się po nocach Wiesz jak to jest Ty też myślałaś że już Amen Dwie proste równoległe na samotność skazane Gdy Cię spotkałem wiedziałem bierz szczęście od razu nie zwlekaj Im więcej o nim myślisz, a go nie masz tym szybciej ucieka Pamiętasz to nie był byle jaki podryw Jeszcze niewiedziałem żę się kłócisz o swoją część kołdry Zrobiłem pierwszy ruch w uszy szczypał mróz W lutym taksówka do tych Twoich ust Otworzyliśmy drzwi przed nami życie za progiem Prawdziwe bez gumowych twarzy z telenowel Wiem przecież każda prawda ma swój rewers Fakt taki że jedno z nas mówi to co drugie chce powiedzieć I nawet kiedy wracam do domu życiem zmęczony Mam Ciebie jesteś mostem jedynym nie spalonym Chce poznawać Cię codzień od nowa z góry na dół Jesteśmy jak planety nic nie zakłóci układu Tylko Ty się liczysz nie obchodzi mnie reszta Jesteś przyszłą mamą mojego dziecka A tu mozna jej posluchac http://szczypior21.wrzuta.pl/audio/kTbWNs2YrX/skazani_na_sukcezz_-_prawdziwy_romans_feat._honeys

nauzykaa dla nas tez sa wlansie zenujace. Te piosenki symptuastik czy inne jakie tu wiekszosc dziewczyn wymienia typu zono moja serce moje, niebieska piosenka itd. No ale jesli sie to dziewczynom podoba to spoko my zniesc tego nie mozemy.

Gość Lusesita Milagros de Dolores

I jak wam sie podoba? Dodam ze ten tekst sciagnelam z neta i zawiera bledy (wrecz idiotyczne). W oryginale jest tak: zamiast \"A nie wille z kortem z boku i błotem w oku\" (buehehe) jest: \" A nie wille z kortem z boku i plotem wokol\" zamiast : \"W lutym taksówka do tych Twoich ust\" jest: \"W lutym taksowka, dotyk twoich ust\" :) Ktos najwyrazniej czegos nie doslyszal ;)

Gość bloody27
uważam ze piosenka jest spoko- a jesli przyczyni sie do tego ze bedziecie jeszcze szczesliwsi to juz wogole:) ja niemam jesczze pomysłu na piosenke...ale wiem napewno ze nic ckliwego. Myslalam nad show must go on:) ale musiałby byc z płyty...a wole muzyke na żywo:)

Wedding jesli sie zdecydujemy napewno sie pochwale:) bloody my tez dlugo myslelismy a pomysl przyszedl spontanicznie. Probowalismy zatanczyc do tego razem. Da sie:)

dacie rade.. ;) pewnie , ze sie da zatanczyc.. ;) pih , jak zawsze ... :D on taki smutny zawsze .. romantyk :D