Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedz mi

Ważne pytanko mam...

Polecane posty

Gość Odpowiedz mi

Dzis moi rodzice zaniesli moj telefon, zeby pan zdjal mi simlocka, przy okazji poprosili o zmianę obudowy komórki. Oczywiscie dalam im telefon ze starym numerem, kartą Plusa. No i nie odzyskalam tej karty... Nie ma jej. Facet nie oddal, a rodzice nie zapytali, bo nie wiedzieli o tym. Czy mam szansę odzyskać tę starą kartę? Była dla mnie bardzo wazna... Jestem wściekła na faceta, jak on mógł ją zabrać?!

Gość chfdtygjb
to jak najszybciej idz do niego..żeby jej nie wyrzucił

Niezle. To czy Ci odda zalezy od jego dobrych checi, bo mu nie udowodnisz ze zabral.

Gość Odpowiedz mi
No niestety dzis juz do niego nie pojde, w srode mam jechac, bo rodzice zamówili mi klawisze do telefonu, mam sie zglosic po odbior... Chyba go zabiję, jak wyrzucił!

Wyjal pewnie jak Ci majstrowal w telefonie i zapomnial oddac, celowo raczej nie, po co mu karta :P No ale roznie bywa, byc moze wyrzuci, choc mozna liczyc na cud :D

Gość Odpowiedz mi
musi mi ją oddac, bo nie wiem co mu zrobię! W środe sie do niego przejdę z pretensjami...

Gość do natia
jesteś lesbijką?

No wlasnie w tym porblem- ze jak nie bedzie uczciwy to Ci powie ze on jej nie ma i tyle, moze sie nawet nie kapnal ze cos mu zostalo i moze zaginac, trzymam kciuki by sie odnalazlo :D a mozesz tam zadzwonic? i powiedziec jaka jest sprawa

Gość Odpowiedz mi
Podobno uczciwy... Liczę na to, ze się skapnął i mi w środę odda. Jak nie, to się na niego wydrę pożądnie! Bo tak nie wolno przecie! Zadzwonic tez nie bardzo...

Gość M0onisia
oby oddał, pewnie najważniejsze zapisane numery co? ale wiesz, uczciwość uczciwością, ale jeśli wyrzucił, to pewnie bardziej powie, że nigdy nie miał, zamiast przyznac się do błędu:] przy okazji: znasz nr do punktu obsługi/lub coś podobnego (żeby się poskarżyć;)) plusa?

Gość kilijka
zadzwinić nie, iść nie......nie zdziw sie jak jej nie odzyskasz, po prostu facet nawet może uwagi nie zwrócił. Jakby mi zależało to bym poszła od razu sie upomnieć.pozdrówka i życze powodzenia

Gość Odpowiedz mi
nie mam jak iść, mieszkam na wsi, autobusy rzadko chodzą do miasta niestety... Tak, mialam tam wazne numery... Będę się kłócić o swoje i już. Zapłaci mi za to. Ja mu nie popuszczę.

Jesli chodzi o karte SIM i srodki tam zgromadzone za ok 60 zl mozesz nabyc w Plusie nowa karte z tym samym numerem, kasa nie przepadanie. to tak na wszelki wypadek ;)

Gość Odpowiedz mi
Nie no nowej juz nie chcę. Najwyżej stracę starą i już... Numery jakoś odzyskam... Ale będę jeszcze walczyć.

Nie chce cie martwic ale nawet mu tego nie udowodnisz. A jak zaczniesz po nim jechac to zobaczysz ze tym bardziej sie nie przyzna i powie ze nie ma tej karty.

Dzisiaj to moze by sie dalo cos zrobic, poki jeszcze jego pamiec swieza. Za 2 dni to moze Ci nawet nie uwierzyc ;)