Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r44r4

zeby wlosy rozczesac po myciu

Polecane posty

Gość r44r4

poleccie mi jakas dobra odzywke do wlosow, ze splukiwaniem, po ktorej ladnie rozczesze wloski.....

Gość korzonek
ja nie mam takich problemów. nie czeszw wcale włosów. bo się gorzej układają. zna ktoś jakąś metodę aby przyciemnić blond włosy? jakiś naturalny środek... słyszałam o pokrzywie, ale trzeba długo czekać na efekty... yh. HELP

Gość r44r4
a poza gliskur?....

Gość ja polecam odżywki Timotei

Gość r44r4
ale po timoteju mam taaaki lupiez..... ee, odpada :(

Gość a może spróbuj Dove

Mi timotei tez sluzy ale nie mam lepszych wlosow niz po Glis Kurze. Nie wiem moze sprobuj cos garniera ale po tym tez mozesz ostac lupiezu (ja mialam po fructisie)

zeby przyciemnic=========dodawaj olejek rycynowy - troszke od szamponu... tak dwie trzy krople ... jesli mozna tak napisac... mi strasznie po nim pociemnialy... :/ ale ja dawalam zeby szybciej rosly... :) :) pzdr 4 AlL!

Gość ewkakonewka
żeby nie mieć problemu z rozczesaniem po umyciu porządnie rozczesuję przed myciem i rzecz jasna - nie trę ręcznikiem tylko zawijam włoski.

Gość fggf
mnie timotei odpada totalnie... mam po nim suche wlosy.. ja lubie fructis, dove wygladzajacy i planet spa z avonu... kiedys mialam taka tanaz rossmana nie wiem jak sie nazywa z rozowa nakretka i pieknym zapachem... byla calkiem calkiem...

Gość szczęściara86
gliss kur jak najbardziej na TAK !! polecam! pomarańczowa nalepka!! też miałam problemy z rozczesaniem włosków a teraz zero problemu dzięki tej odżywce :D pozdrawiam

dla przyciemnienia wlosow??? olejek rycynowy!!! zrob maseczke i gotowe...tylko to trzeb akilka razy a no i dobra jest tez kora debu.... pkuczes wlosy. kupisz ja w aptece a przepis masz na opakowaniu!