Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca111111111111

brak miesiączki

Polecane posty

dziewczyny ostatnie 3 cykle miałam średnio 26 dniowe. Ogolnie cykle trwają od 26 do 30 dni. Teraz moj cykl trwa 32 dni i nie dostałam miesiączki. Wszystko mnie boli - piersi i brzuch od kilku dniu okolo 5 dniu. mam 21 lat/ to nie ciąża - nie wspołzylam. na marginesie usg miałam robione kilka miesięcy temu dopochwowo nic nie wykazało. ginekolog mnie badał kilka miesięcy temu. czy powinnam iść znowu teraz do ginekologa?ale co on poradzi - da zastrzyki z progesteronu? co robić? czekać jeszcze?

Gość czekaj jeszcze

Gość może to
niepokalane poczęcie;)

bardzo śmieszne. niektórzy nie mogą się powstrzymać nawet od złośliwych komentarzy gdy ktoś ma problem.

dzięki za pocieszenie słoneczko....... mam nadzieje , że nie będe musiała ingerować w hormony - hormonami. ciekawe czemu tak sie dzieje.... wszysycy mowią , że to stres. a ja po wakacjach jestem wypoczęta.

nikt nic nie dopowie :(

Gość ceramiczna
hmmm... to moga byc sprawy genetyczne :) moja kolezanka nie miala czasem miesiaczki pol roku :) jej mama miala tak samo i zaden ginekolog nic na to nie poradzil po prostu taka sie urodzila :)

oczekująca mam w tej chwili tak samo jak Ty:) Nie przejmuj się wcześniej też mi się zdarzało i najpóźniej w 35 dniu było po kłopocie:)

Aha skoro Cię wszystko boli to znaczy, że okres jest tuż tuż. Mnie o dziwo nic nie boli, a zdarzało się że już 1,5 tygodnia przed byłam \"nietykalna\":O

Gość nie hcę cię
martwić ale ja podejrzewałabym pco, ale nie zespół, tylkosamo pco w lekkim wydaniu. Dodatkowo sugerują to bolące piersi... Powinnas zbadać poziomy hormonów w odpowiednich dniach cyklu żeby sie o tym przekonać. W tej chwili nie pamiętam jak to było, tzn w którym dniu sie badało. \U mnie w każdym bądź razie tak wyszło. Kiedy odebrałam wyniki byłam zadowolona, wszystkie w normie. Dopiero kiedy poszłam do gina wytłumaczył mi że w takich lekkich przypadkach o pco świadczą wyniki, nawet prawidłowe, bo chodzi o stosunek jednego do drugiego. Wynik jednego do drugiego nie może dać więcej niż 2.... A tego wczesniej nie wiedziałam i cieszyłam się że wszystko jest w normie. Polecam ci jednak dobrego gina albo endo. Ja przez wiele lat byłam odsyłana z kwitkiem tzn. że nic nie widać i że jest oki, ale jednak nie było... Powodzenia i nie lekceważcie żadnych objawów zaburzeń miesiączkowania... mówię to szczerze.

Gość dooooooodka
mialam podobnie-dostalam luteine na wywolanie miesiaczki-podobno mialam torbiel na jajniku - ale i tak nie powinnas za bardzo sie sugerowac co tutaj pisza tylko pojsc do lekarza szczegolnie jak cie wszytsko boli

Gość co to jest PCO