Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co dalej zrobic

moj facet przeklina gdy coś mu nie pasuje

Polecane posty

Kobietki mam taki problem mam faceta.Jestemy ze soba kilka lat. Ostatnio jest coraz gorzej. Coraz wiecej kłótni. On dzis gdy nie chciałam mu czegoś dać ( pilota od tv) to powiedział pierdol sie. Czy wasi faceci, mężowie też tak do Was sie zwracają? co powinnam zrobić? Mieszkamy oddzielnie. Czy nie powinnam sie do nie teraz odzywac? on często mnie przeprasza a później powtarza błąd/ kiedyś traktował mnie jak księżniczkę teraz wszystko sie zmieniło.

nikt tak nie ma? nikt nie ma pomysłu?

Gość interesująca21
mam podobny problem tzn.mój nie bluzga,ale są wyrazy(nie obraźliwe) ,ale mnie szczególnie wkurzają,on o tym wie,ale i tak jak się pokłócimy je stosuje.też nie wiem jak do niego już mówić.nie działa foch:),bo co z tego że przeprosi jak później i tak powtarza

czasami nawet pójdzie o jakąś głupotę... to co mam zrobic???? starsznie mnie to boli ale go kocham. dla niego przeklinanie staje sie na porządku dziennym.

moj używa róznych epitetów, nie powie do mnie Ty suko, kurwo itp. ale powie spierdalaj, pierdol sie itp. co z nim robić?

Gość dziewczyna_debila
oj,to zle.i to jest teraz.jak moze on do ciebie mowic: pierdol sie???? a pozniej bedzie: pierdol sie szmato! znam to z autopsji....

do leszek zabójca próbowałam różnych sposób typu foch etc. ale on przeprasza jest ok , a później w kłótni znowu to samo. Doradz mi coś a nie krytykuj.

Gość my sobie przeklinamy razem
i jest orajt :P

musisz być konsekwentna w tym co robisz, on Cię powyzywa ty strzelisz focha i za chwile sie po przepraszacie i będzie jak w niebie !! Po pierwsze i ostatnie konsekwencja, więc następnym razem jak tak powie to czegoś mu zabroń... np dostępu do siebie...i trzymaj sie raz danego słowa. nie wiem czy mieszkacie razem czy nie ? ale jest wiele sposobów, a on musi poczuć że nie wolno mui za wiele i musi to uszanować!

do leszek zabójca NIE mieszkamy razem. Dziś mi to własnie powiedział czyli teraz nie powinnam sie odzywać przez kilka dni?

nie wiem co powinnaś zrobić, nie jestem wróżką :) coś musisz... i powiedz mu to i niech to odczuje... a jeśli będziesz konsekwentna to i on sie zmieni albo poszuka sobie takiej którą będzie mógł pomiatać...

ok.