Gość bardzo zła Napisano Wrzesień 10, 2007 Jestem młodą osobą, a już jestem zmęczona tym co dzieje się w mojej firmie. Codziennie tylko słyszę, że poprzeczka rosnie, cały czas szef jest z czegoś niezadowolony, mówi że nic nie robimy, mało przykładamy się do osiągnięca wyników (mówiąc "my" mam na mysli dział, w którym pracuję). Wieczne pretensje, zastraszanie i stałe dokładanie obowiązków powoduje, że jestem ciągle zmęczona, wracając do domu padam z nóg, mam do wszystkich pretensje, ostatnio nawet nabaiwłam się rozstroi żołądka. W pracy staram się wykonywać swoje obowiazki najlepiej jak potrafię, uważam że jestem dobrym pracownikiem, ale zatracam też granice swoich obowiązków. Co chwila dostaję nowe zadania i tak naprawdę już nie wiem co należy do moich obowiazków, z czego jestem rozliczana. A szefowie nie próbują tego zrozumieć, zmieniają temat podczas rozmowy. Zastanawiam się nad zmianą pracy, chciałabym znaleźć coś spokojniejszego, a przede wszystki pracę do której chodziołabym z zadowoleniem. Ale czy w innych firmach nie bedzie przypadkiem podobnie? Jak jest u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach