Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszeczka

zwierzatko dla dziecka

Polecane posty

Gość gruszeczka

Syn ma 1,5 roczku chciałabym mu kupic jakies zwierzatko, ale jekie? Jakie wg was było by odpowiednie?

...mrowki,sa idealne:-))maja specjalne akwarium i fajnie widac jak robia sobie tunele i kopce.

Ja chciałam tylko nadmienić, że zwierzę NIE JEST zabawką...więc jesli w takim celu ma być kupione to odpuść sobie, bo jak się dziecku znudzi to będziesz miała problem. Lepiej zainwestować w super misia - PLUSZOWEGO.

dla takiego dzieciątka malego zwierze, moze pies? tylko zeby zwierze nie bylo zabawką dla takiego malego nieswiadomego dziecka;/

Gość no to może
braciszka ? kiedyś wyrośnie z niego prawdziwe zwierzę :P

Gość ert
dla takiego malego dziecka zwierzatko to beznadziejny pomysl..

Gość momom
5-6 letnie dzieci sa za glupie na zwierze, a co dopiero takie male.. mam nadzieje, ze wybijesz to sobie z glowy..

Takie dziecko jest jeszcze za male na zwierzatka, ale jesli juz naprawde chcesz cos miec w domu to proponuje akwarium (duze i poza bezposrednim dostepem dziecka-moze stluc) bedziecie mogli razem obserwowac rybki, dzieciak bedzie mial radoche

Gość ta co wiee
Ariane84 tyś chyba pierdolła na łeb! pies? zabawka dla dziecka? pojebalo ci się juz całkiem w kaszy :o

Zadne zwierze nie jest odpowiednie dla dziecka!!!Zwierze sie kupuje dla domu zeby sluzylo i dawalo radosc oraz dostawalo opieke i milosc...Jesli wszyscy chcecie zwierze to zdecydujcie razem rodzinnie zeby potem nie bylo rozczarowan bo zwierze to nie tylko radosc ale i wielki obowiazek...na kafe mozesz dostac mylne rady gdyz ja np. do mojego domu kupilabym psa gdy moja corka miala 1.5 roku ale do domu znajomych nie kupilabym zadnego zwierzecia bo to byloby morderstwo niewinnego pomimo ze ich synek ma 7 lat:Otakze wiek dziecka nie wiele ma wspolnego z tym jak dziecko bedzie traktowalo tego nowego czlonka rodziny:)

Świnkę Morską są przyjazne i miłe dla dzieci, ale z kupnem jakiegokolwiek zwierzątka lepiej poczekac aż dzieciaczek urośnie