Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo briżida

pytanie nt. gadu gdau

Polecane posty

Gość lolo briżida

usunęłam jakiś czas temu nr gg. Jak sprawdzić czy ktoś zarejestrował się pod nim na nowo?

Gość lolo briżida
czy sie da w ogóle..

Gość lolo briżida
jak jakaś p**** użala się ze jej się paznokiec złamał to 1000pocieszaczek do jasnej cholery,a jak ktoś ma poważny problem - to nikt mu nie pomoże

poprostu sprobuj sie zarejesroewac pod tym numerem jak haslo bedzie zle to wydaje mi sie ze ozancza to ze ktos ma ten nume rjuz

Gość lolo briżida
chodzi o to, że usunęłam ten nr i moje hasło nie działa. a katalog nic nie da - bo ten ewentualny ktoś mogł wcale go nie wypełniac... no nic chyba przepadło... w ogóle gg jest do kitu, heh

no to chyba juz przepadlo...zreszta oni chyba te numery na jakis czas jakby wieszaja tak jak nr na komorke!a po jakims czasie ktos znow go bedzie mogl uruchomic...przepadlo!

Gość MyDream
Do mnie kiedys pisal ktos obcy i pytal sie o kogos imie zapomnialam :P Takze wydaje mi sie ze za nim ja zalozylam konto na gg to ktos mial moj numer. Co ciekawe ta osoba jeszcze sie ze mna klocila ze teraz ja oklamuje ze niejestem tamta. :D

Gość stu_dent_ka
Zainstaluj sobie gg, albo u kogos po prostu wejdz na ten numer. A w katlogu będzie ta osoba nawet jeśli nie wypełniła. Jeśli numer będzie pusty, wtedy w katalogu pojawi się, że nie ma takiego użytkownika. No chyba że chcesz sie dowiedzieć, kto ma ten numer. Wtedy, jeśli nie ma danych w katalogu, to po prostu musisz do tej osoby napisać.