Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

Cichopek- ale Dżaga!!!

Polecane posty

ta dziewczyna myslala, ze jak wygra TZG to beda ja angazowac do wszystkich filmow i beda sie o nia bic, bo taki sukces osiagnela. Biedne dziecko, nie wzielo pod uwage, ze rezyerzy, ktorzy dzis licza sie w Polsce - nie ogladaja takich pasci dla mas.

Gość Pimpek Trąbka
niedlugo we wlasnej piwnicy ja znajde straszne wlaczam TV ona wlaczam radio o niej gadaja jade samochodem na bilboardach siedzi z usmiechem jokera zwariujej oszaleje ona mnie przesladuje !!!!! Wrrrrrrr

Nie moge jej ścierpieć. To nie to , że zazdroszczę bo nie mam czego. Po prostu nie rozumiem jej fenomenu.

Gość Pimpek Trąbka
tez mi aktorka z koziel wolki kariery aktorskiej jej nie wroze po tych wszystkich szmirach ona chyba tez juz jest tego swiadoma bo lapie sie kazdej konferansjerki i na taniec sie przezucila

Gość frk-099
Jeszcze JĄ dręczycie :D Przecież to jest takie proste. Ona jest bo jest. Nie ma szczególnych talentów, ponadprzeciętnej urody, fascynujacej osobowości, niczego szczególnego. I to właśnie jest jej siłą. Każda naiwna nastolatka może sią z nią identyfikować. Dziś trwa sezon na Cichopek, jutro będzie inny cud :p szołbyznes!

Gość Pimpek Trąbka
Ona symbolem seksu? Chyba w dupie u Murzyna. Jak mozna byc symbolem z seksu z taka morda i figura cyce ma wielkie ale to raczej symbol matki karmiacej

Gość frk-099
Pimpek, nie podejrzewam Cię o zazdrość ale o obsesję, już raczej tak :D

Gość Jako facet powiem tak ...
... Cichopek nie jest szczególnie piękna, ale jest wyjątkowo seksowna. To jedna z nielicznych postaci show-business'u, która ma jeszcze fajne piersi i tyłek. A kobieta po prostu musi to mieć. Wczoraj oglądałem jakiś program gdzie powiedzieli, że Britney Spears mogłaby "być miss puszystych", a dziewczyna po prostu wygląda normalnie... Skoro w TV pokazują same kościotrupy typu przy wzroście 180 cm 50 kg wagi, to wiadomo, że Cichopek staje się najseksowniejszą postacią i wszyscy o niej gadają.

Gość wysadzilam sie w powietrze
pijawa...dobre ! :D

Gość frk-099
Cytuję: Boże! ten marcin hakiel to ma dobrze… a ona jeszcze jest inteligentna i wspaniale tańczy! marzenie. Zapewne oceniający nie przerasta poziomem intelektu przeciętnego gumisia...

Gość Pimpek Trąbka
Liiii kasia cipochek swietna jest uwielbiam ja o kasiu moja bigini o kurwa to juz obsesja!!

Gość Pimpek Trąbka
no niestety cyce kosztuja

Gość Pimpek Trąbka
Hakiel to lukrowana małpa

Gość Pimpek Trąbka
jak ją widzę to sram na miękko k.u.r.w.i.s.z.o.n co ona prezentuje poza idiotycznym uśmiechem jedynie wymiona

Gość Soyfenka
ja bardzo lubei Kasie i Marcinka sa wspaniali a Wy jestescie zazdrosni ze sa piekni inteligentni i uzdolnieni

Gość Pimpek Trąbka
chyba Cie pojebutalo lukrowane malpy

Gość wysadzilam sie w powietrze
hehe pimpek..to jednak obsesja :P

Gość Pimpek Trąbka
bo obsesyjnie ja wszedzie wciskaja to mozna sie nawet natrectwa nabawic a nie tylko obsesji