Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

Cichopek- ale Dżaga!!!

Polecane posty

to ładna i sympatyczna dziewczyna ,z klasą , a wy po prostu jesteście żałosne zazdrośnice....i żal mi was !!!

Gość ona jest taka nudna
.....

Gość OnaJaTy
Nikt nie twierdzi, ze ona jest brzydka. Boze, od razu wyzywaja od zazdrosnic... Chodzi o to, ze dopoki widzielismy ją tylko w M jak milosc byla zwykla ładna dziewczyna, a teraz makijaz zrobil cuda... - wg. mnie. Wiec buzie wszystkich gwiazd to nie ich naturalne piekno, ale talent stylistow.

Gość frk-099
Ładna jest, nawet bardzo, nie ma się czego czepiać. Osobowość, jak kto lubi, dla mnie jest banalna i bez tajemnicy. Ale tradycyjnie podsumowując, z łóżka nie wyrzucę...

odezwała sie dziewczyna z charakterem :-0 wpierdala sie tam gdzie jej nie chą :-0 no już, już...........uprzedzając twoją odpowiedź :-0

Gość OnaJaTy
Ja widzialam taką akcje podczas krecenia Jak oni spiewaja- Kasia jak zwykle usmiech od ucha do ucha i zapowiada przerwe reklamowa. Zapowiedziala i mysląc, ze juz nie jest na wizji zrobila minę okropnego znudzenia, a usmiech opadl w jednym momencie... Wtedy dało mi to wiele do myslenia. Dla mnie to pozerka bez charakteru!

Gość pindol szatan
całkiem ładna dziewczyna, może ostatnio jej za dużo w telewizji...

Gość inininia
kasia jest bardzo mila dziewczyną,sympatyczną i to dodaje jej uroku,generalnie ma urode przecietna,niskie zarosniete czoło,zbyt małe uszy,małe oczy i do tego jest pyzata,jedynie czego mozna jej zazdroscic,to podobno jej charakteru i jako takiej sławy,zresztą jaka Kasia jest tego naprawde nie wiemy,media ją tak a nie inaczej przedstawiają,na marginesie ,ok 8 rano na dwójce zaczęły sie powtórki serialu M JAK MILOSC...od poczatku,kto chce niech oglada Kasie jak sie zmieni la

Gość frk-099
Gdybym ja występował w popularnym serialu, to także miałbym mnóstwo fanów. W ogóle, ktokolwiek by występował, niezależnie od urody, wdzięku, rozumu będzie miał zwolenników. Cichopek jest przynajmniej ładna i miła, ale ci bracia Mroczkowie?

Gość frk-099
Chociaż, Ciupaska tak mi tą Cichopek obrzydziła, że wyrzucę...

Gość Pimpek Trąbka
Wygląda jak Troll - czolo owłosione uszki malutkie - i do tego grubawa - juz nie wspominajac ze jest nudna jak flaki z olejem. Widzialm ja kiedys w wywiadzie z Wojewodzkim - straszna nudziara. Ratuje ja pewnie to ze potrafi pozy przybierac sztuczny usmiech przykleic sobie do ryja i ma spore cyce. A to tez zwraca uwage. Zaraz pewnie ktos napisze ze zazdrosc - sorry ale jak ja widze to juz rzygam za duzo jej wszedzie.

Gość Pimpek Trąbka
dokladnie kazdy kto gra w chodliwym serialu ma tzw fanów. Jeszcze sie odkula zna tancu z gwaizdami i tego przeslodzonego hakiela wyrwala. O matko - para skonczonych nudziarzy. Jak ich widze z nadmiaru slodkosci drapie mnie w gardle.

Gość Pimpek Trąbka
to czolo jest najgorsze jak u jakiegos zwierzaka

wzrost, waga, czolo - nie od niej zalezy. Ale zachowanie przed kamera tak. Ta sztucznosc, przeslodzona kreacja siebie jako jedynej prawej dziewczyny, ktora tak brzydko potraktowali ludzie od plastrow, bo rozpowiedzieli na miesice, ze kaska odmowila... :O

Gość OnaJaTy
Wg mnie nie ma takich wiecznie usmiechnietych ludzi. To wszystko pozerstwo. Ja jak ide do szefa to jestem słodka jak cukierek. Wie c wszystko da sie zagrac, anie od razu ze ona taka sympatyczna. Ludzie. otworzcie oczy!

Gość frk-099
Jak u zwierzaka :D Doprawdy przesada ale trafiło mi do przekonania :D I na koniec, ona jest po prostu infantylna. Więc chyba ze względu na infantylizm czoło i ciupaskę do łóżka nie wpuszczę... A to się Kasia zmartwi :p Bo chyba ona jest Kasia..?

Gość Pimpek Trąbka
No wlasnie - kto w ogole kuźwa jest?

Gość Pimpek Trąbka
wlasnie mialam wizje dorobic tej dziewczynie spiczaste uszy i z tym makijazem i czolem wyglada jak troll z lasu jeszcze do tego niska jak trolll zaiste przezabawne hahahahaha

Gość Pimpek Trąbka
i nie mowcie ze to zazdrosc bo zazdroscic to ja moge Monice Belucci Cipochek jedynie kasy zazdroszcze nic wiecej gdybym miala sztab stylistow i taka forse na klepanie sie w gabinetach kosmetycznych wygladalabym o niebo lepiej od niej

Gość Pimpek Trąbka
nie ma szans byc milym caly czas to sztuczne

Gość wysadzilam sie w powietrze
bedziesz musial Pimpek sporo kasy wydac na takie cycki :P