Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

ile najdłuzej nie czułyscie maleństwa?

Polecane posty

jestem w 6 mc i nie czułam wczoraj wieczorem i dzis tez nie czuje! ile czekac co robic?

Na poczatek sprobuj zjesc cos slodkiego i sie polozyc, jezeli nie bedzie reakcji to radzialabym isc do szpitala, to zrobia KTG.

ja mam początek 7 i raz też tak miałam wydawało mi się że maluszek kopie coraz żadziej i słabiej ale po 2 może 3 dniach to ustąpiło. słyszałam że jeśli dzidziuś z dnia na dzień staje się mniej ruchliwy to należy powiadomić lekarza. ja dzisiaj ide do gin.na wizyte wiec mogę się zapytac

Gość udaj sie do szpitala

Gość jeden dzien
ja nie czułam 1 dzien pojechalam do szpitala i wszystko bylo ok. maly sobie spal

W 26 tc nie czułam ruchów cały dzień , nie pomagały ani słodycze ani leżenie na lewym boku , po skonsultowaniu to z lekarzem pojechałam do szpitala , dzidzią było wszystko OK, ale stwierdzono u mnie nadciśnienie , i później byłam częstym gościem patologi , ale maleństwo było chociaż pod ciągłą obserwacją , Może pojedź do szpitala, dmuchaj na zimne , życzę dużo zdrówka i uśmiechu :D

Dziewczyno nie wiem na co ty czekasz, na twoim miejscu byłabym już u lekarza. Będziesz spokojniejsza jak zrobią ci KTG i sprawdzą czy maluszkowi nic nie jest. Nie chcą Cię straszyć ale jak dłużej poczekasz to grozi to niedotlenieniem. Ja nie czułam ruchów w 9 miesiącu jakieś 4 godziny. Jak się okazało to prawdopodobnie ( bo nikt tego nie udowodni na sto procent) doszło do niedotlenienia i moja córka ma drgawki, nic groźnego na szczęście , ale objeździłam pół Polski po szpitalach, byłłam w CZD w W-wie, a teraz jesteśmy pod stała opieką neurologa. Więc wyłączaj kompa i zasówaj do gina, albo odrazu do szpitala.

Gość bziczek
moja wiercipietka max co 4 godziny sie budzi - jestem w 8mc. Ale chyba zaczęłabym panikować dopiero gdyby cały dzień była cichutko..

dziekuje za odpowiedzi moje kochane:) maleństwo zaczęło kopać jakies 2 godz temu i to bardzo mocno. wystraszylam sie bo wieczorem nie kopalo i rano budzilo sie pierwsze a tu nic....:( ale juz jest wszystko ok tak bardzo je kocham ze nie wiem co bym zrobila jak cos mu by sie stalo jescze raz dziekuje i poazdrawiam:)