Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mademoiselle24

Jest tu ktos ok 30 tc? Jak samopoczucie? jak brzuszek?

Polecane posty

Hej :) Widze, ze nasz topik zginal smiercia naturalna :) Ale ja co nie co napisze, moze ktos tu jednak zajzy :) U nas wszystko w porzadku, Collina skonczyl juz 9 tyg i zaczyna sie z niego niezly grubasek robic i cwaniaczek. Jeszcze dosyc duzo placze, moze to nie byloby tak zle, ale ten placz to jest zanoszacy sie wrzask, wiec ciezko tego slluchac. Karmie malego piersia, a raz dziennie a wlasciewie na noc dostaje sztuczne mleczko. Maly spi dosyc dobrze. W dzien to roznie bywa, a w nocy przewaznie idzie spac ok 22 lub 23 i spi conajmniej do 3 w nocy, a czasem nawet do 6. Raz zdarzylo sie nawet do 7 (brakuje mi tego;) ) Juz gaworzy i sie smieje, dzisiaj prawie pierwszy raz zasmial sie na glos ( troche mu to nie wyszlo ). Gada ze swoimi zabawkami i pozera swoje raczki. Wazy gdzies ok 6 kg( wazenie bedzie 11 lutego) Nosi ciuszki juz nawet 68 i pampersy 3 . Uwielbia spacery i ogladac tv, na siedzaco oczywiscie, wiec troche mu sie to niepodoba, gdy mu zaslaniamy telewizor i kladziemy na plecki :) To tyle co u nas. Ciekawa jestem co u Was mamusie. Karmicie jeszcze piersia? Napiszcie chociaz pare slow. Pozdrowienia

Franiu inne mamy zaginęły:) Fajnie, ze moglysmy sie powspierac jak nasze dzieciaczki siedzialy jeszcze w brzuszkach:) Moja olka to tez niezly grubasek ma juz ponad 5 g, ciuszki 62 na juz na "styk". Uwielbia się kąpać- dostaje wtedy nawet "dzikach oczu" hehe. Zaczyna ostro gaworzyc z dnia na dzień coraz więcej, a najbardziej lubi robic to rano jak dostanie mleczko a tatus wychodzi do pracy:) własnie dla takich dzieciaczków warto zyc:)

HEJ Julka, dobrze, ze jestes :) Masz jakies zdjecie coreczki? Karmisz jeszcze piersia? Moj maly wazyl 11 lutego 5760 i mierzyl 62 cm. Wydawalo mi sie, ze bedzie ciezszy, ale rosnie razem z linia norm, wiec jest ok :) Moj maly tez rozpieszczony, wie czego chce i uparciuszek z niego :) Napisz cos wiecej o malej :) Buziaki

hej franka:) Fotke przesle Ci na meila:) teraz w szybszym tempie niz ostatnio:) a moja mala na szczepieniu w zeszlym tygodniu miala 5100kg:) pozdrawiam