Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeybynny

15 kg w miesiąc

Polecane posty

Gość QuQiełka
Tej sałatki sie nie soli, jak pokropisz cytryną do smaku to sól jest niepotrzebna i chyba niewskazana :D

honeybynny - mamy ten sam cel jeśli dobrze spojrzałam. Ja też mam podobną wagę i tyle samo chcę schudnąć ale w miesiąc chyba się nie uda. To raczej zdrowe nie jest a jojo może nas zaskoczyć. Chyba że masz zajebiście silną wolę, ja takiej nie mam. Pozdro.

QuQiełka a jaka to ma być kapusta? Pekińska? Biała? Czy jeszcze inna?

Gość QuQiełka
kapusta ma być ta zwyczajna biała, pozdrawiam mnie na tej kapuście coraz mniej :D

a tą surowke to moge jesc w ciągu dnia kiedy tylko chce czy o okreslonych porach w określonej ilości?i jak często to stosujesz?ja mysle zeby co drugi dzień a w pozostałe dni ok 1000 kcl warzywka pieczywo chrupkie chudy nabiał owoce... i ile schudłaś w jakim czasie?

Gość QuQiełka
Ako - litości nie będę pisac wszystkiego jeszcze raz - napisałam wszystko na pierwszej stronie tego topiku :D

Gość QuQiełka
NO i co próbuje ktoś Ukraińskiej diety kapuścianej???

Ja juz od rana probuje.Co drugi dzien duuzo wody, czerwonej herbaty no i ta surowka gdy jestem glodna a w pozostale dni na sniadanie np nestle fitness lub pieczywo chrupkie z serkiem light na obiad duzy talerz zupy warzywnej jarzynowej lub pomidorowej bez makaronu smietany itd i na kolacje np ryz z warzywami.Zobaczymy co to bedzie:)