Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulugula nocA

czy pirscionek zareczynowy musi byc zloty?????????

Polecane posty

Gość zulugula nocA

moj chlopak wie ze niecierpie zlota (poprostu nie podoba mi sie ) i sie martwi ze jak mi kupi srebrny lub z bialego zlota to moja rodzina pomysli ze jest bezguscie i takie tam.........

Gość .tiku tiku
platyna jest tansza od bialego zlota ...........i ladna polecam

Gość zulugula nocA
platyna ????????? niewiem czy go bedzie na nia stac .........jest droga kto wie??

Gość .tiku tiku
toz pisze ze platyna jest tansza od bialego zlota......ajjjjjjj

Gość lili84
ja tez nie lubie zoltego zlota i dodtalam pierscionek z bialego zlota i jestem zachwycona!!!! nie mam pojecia jaka jest roznica cenowa miedzy tymi dwoma rodzajami w polsce ale w Stanach gdzie mieszkam zloto nie jest az tak drogie. najdrozsza czesc pierscionka to ,,oczko,,-o ile jest prawdziwe :) a obraczki planujemy miec tez w wiekszosci z bialego zlota ,z takim slicznym zlotym paskiem dookola:) moja rodzinka nigdy nic nie powiedziala ze wyglada jak srebrny a nawet jak cos tam sobie pomysleli to ich sprawa, to ma byc twoj pierscionek kochana !!!! wiec sie nie przejmuj i powodzenia

Gość srebrna
Nic nie musi,wszystko powinno być jakie wy chcecie.Ja miałam pierścionek z białego złota i taką też obrączkę bo też nie cierpię klasycznego złota.

Gość zulugula nocA
no ale wiecie jak to jest z rodzina ...............ze srebro to tanie i te rzeczy mi to zwisa ale on sie przejmuje

Gość teben
a to bierzesz slub z rodzina, ze sie przejmujesz?

Gość srebrna
Przepraszam ale to ty będziesz nosić pierścionek a nie nikt inny,tobie się ma podobać.Twój chłopak kupuje go tobie czy rodzinie?Nie jest ważny jaki ważne abyście szanowali siebie i wasze gusty.

Gość zulugula nocA
ja sie nie przejmuje on sie przejmuje ...jak dlamnie to nawet z drutu moze skrecic i tak go przyjme z wielka radoscia

Gość haha ale mamuska
przejmuje sie bo widocznie zna twoja rodzinke i wie jaki maja stosunek do srebra! ja mam pierscionek srebrny, obraczki tez beda srebrne. nie podoba mi sie zloto! a rodzinie to bym powiedziala, ze tobie sie srebro podoba i juz! sa rozne gusta, a komentarze w stylu, ze moze chlopak to bezguscie jest chamskie i nie ladnie o nich swiadczy.

Gość srebrna
To uspokój swojego partnera,że twoja rodzina zrozumie a wasza miłość to wasza sprawa,powiedz,że nikt się nie obrazi.Najważniejszy będzie przecież uśmiech na twojej twarzy.Chyba lepiej mieć pierścionek jaki chcesz niż taki,który będzie cię odstręczał i nie będziesz chciała go nosić.Wtedy chłopakowi będzie przykro.To przecież tylko pierścionek.

Gość echtamjajestem25
nie musi byc zloty!!!!! ja dostalam z plasteliny i tez bylam szczesliwa:)

Gość echtamjajestem25
tylko ze przetrwal 1 dzien :( :(

Gość zulugula nocA
ja mu mowie zeby niezwracal uwagi na moja rodzine no ale on lubi sie podlizac przyszlej tesciowej ....... i tak zrobi jak zechce.......

Gość .tiku tiku
a mi moj wreczyl bronsolete taka gruba meska ze skory ...........mowi ze jak sie dorobi to zrobimy zamiane ...............

Gość srebrna
To jeśli ważniejsza jest dla niego teściowa niż ty i robi co zechce bez względu na twoje uczucia to zastanów się nad tym wszystkim poważnie...tzn.małżeństwem.

Gość zulugula nocA
nie to nie tak...........jak myslicie poprostu on nie pochodzi z bogatej rodziny i dlatego sie przeja tym tak ze mnie zasmucil ...........on wie ze dlemnie to niema znaczenia ale moj ojciec to taki tyran ...........i on sie przejmuje ze bedzie gadal .....wiecie co mam na mysli

Gość a mnie sie wydaje
ze to ty jestes okropna materialistka 😠

Gość srebrna
Jak twój ojciec jest tyranem to i tak znajdzie powód do gadania...W małżeństwie właśnie dużą trudnością jest pozostanie sobą wbrew otaczającym ludziom ale też umiejętności chodzenia na kompromisy,bycia po prostu elastycznym trzeba się uczyć.Uważam,że tym bardziej skoro nie macie pieniędzy(on nie ma)bez sensu porywać się chęcią zaimponowania.Zresztą czy to ważne co pomyśli twój tata,trzeba się zdystansować.Przecież to tylko pierścionek a nie kwestia życia lub śmierci.Nie robicie nic złego.

Gość srebrna
Jeśli ty nie będziesz przejmować się,że twój tata marudzi,dasz mu wsparcie,powiesz,że właśnie taki pierścionek chciałaś to tata trochę przestanie gadać.Zresztą jak by człowiek miał się przejmować takimi głupotami to zwariowałby...Wiem co piszę.