OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, blancmange napisał: A dostałaś kiedyś klapą od śmietnika z odpadami toksycznymi po głowie, kiedy próbowałaś ze swoim kotkiem wyleźć? Bo wydaje mi się, że kowbojki niczego was nie nauczyły xD Odpadów toksycznych nie gromadzi się w śmietniku z klapom. Pana smiecioka wiozącego kilo kartofli z gdyni do pierdziszewa zapytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zycie w femcelstwie to nie cnota.. chyba ze celujesz w zakon i jakies doplaty bedą emerytury dla zyjacych w czystosci. ja tam wole normalne zycie niz te wasze śluby zakonne albo żale do facetów o fszystko... Znowu projektujesz na mnie swój celibat i życie z siostro zakonno. Hmm whateva xdlD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Pralka mi jeszcze nie wyprała i mocno wiruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pralka mi jeszcze nie wyprała i mocno wiruje no i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: no i? Nie wiesz co się robi na pralce seksualny drapiezco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Znowu projektujesz na mnie swój celibat i życie z siostro zakonno. Hmm whateva xdlD whateva... ić sie wyspowiadaj z grzechow a latwiej sie ogarniesz na starosc...pogodz sie z rodzino, konta na mnie mozesz przepisac..i czekaj az pan zawezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Nie wiesz co się robi na pralce seksualny drapiezco? Chyba nie nie próbował z Grażyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Bekowy temat. Ogłaszam, że pralka nadal wibruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: whateva... ić sie wyspowiadaj z grzechow a latwiej sie ogarniesz na starosc...pogodz sie z rodzino, konta na mnie mozesz przepisac..i czekaj az pan zawezwie 18 złotych jako darowiznę mogę przekazać. Przecież już jestem stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: whateva... ić sie wyspowiadaj z grzechow a latwiej sie ogarniesz na starosc...pogodz sie z rodzino, konta na mnie mozesz przepisac..i czekaj az pan zawezwie Myślisz, że za jej kasę spłacisz szwagra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Nie wiesz co się robi na pralce seksualny drapiezco? pranie? a ty nie wiesz ze po praniu trzeba do suszarki? widac ze wy obie macie juz zwidy z braku zegzu... typowe w tym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: pranie? a ty nie wiesz ze po praniu trzeba do suszarki? widac ze wy obie macie juz zwidy z braku zegzu... typowe w tym wieku. Trzeba bo co? Ja nie mam szwadronu guwniakow żebym musiała im pieluchy suszyć jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 13 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pralka mi jeszcze nie wyprała i mocno wiruje Usiądź na niej, poczujesz się jak na ambonie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: 18 złotych jako darowiznę mogę przekazać. Przecież już jestem stara. fszystko...18zyla se w buty wsadz.. poza tym bedziesz zyla tyle ile madka i babka, policz sobie średnio i ile lat zostao.. proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: pranie? a ty nie wiesz ze po praniu trzeba do suszarki? widac ze wy obie macie juz zwidy z braku zegzu... typowe w tym wieku. Nie załapałeś, ale to normalne w twoim wieku. Uprawiałeś kiedyś seks w lesie lub na ambonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: fszystko...18zyla se w buty wsadz.. poza tym bedziesz zyla tyle ile madka i babka, policz sobie średnio i ile lat zostao.. proste. No to na pewno więcej niż tobie. Zapewniam. Mój ród jest długowieczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Myślisz, że za jej kasę spłacisz szwagra? jakiego znowu shwagra? salowa ty juz drinknięta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: jakiego znowu shwagra? salowa ty juz drinknięta... Trzeźwa jak zawsze.. Dziś też byłam w pracy, kiedy ty spałeś.. Pamiętasz jak się żaliłeś, że mieszkasz ze szwagrem z którym nie rozmawiasz? Bo ja pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: No to na pewno więcej niż tobie. Zapewniam. Mój ród jest długowieczny. moja babka ma 92lat i jeszcze sie buntuje i nie chce zalegac, jej siorki podobnie, prababak ponad 100 lat zyla.. i z czym ty chcesz mnie przebitz? ja planuje pomykatz do 80 i potem powoli obnizac obroty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: moja babka ma 92lat i jeszcze sie buntuje i nie chce zalegac, jej siorki podobnie, prababak ponad 100 lat zyla.. i z czym ty chcesz mnie przebitz? ja planuje pomykatz do 80 i potem powoli obnizac obroty... Obawiam się, że przy żonie krócej możesz żyć, bo ty się męczysz i udajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Trzeźwa jak zawsze.. Dziś też byłam w pracy, kiedy ty spałeś.. Pamiętasz jak się żaliłeś, że mieszkasz ze szwagrem z którym nie rozmawiasz? Bo ja pamiętam. co? pij wiecej to zaraz biale myshki bedziesz liczyc.. ja nie mam zadnego szwagra bo zona nie ma brata. proste jak 2+2. alkohol ci wypalił istote sharo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: moja babka ma 92lat i jeszcze sie buntuje i nie chce zalegac, jej siorki podobnie, prababak ponad 100 lat zyla.. i z czym ty chcesz mnie przebitz? ja planuje pomykatz do 80 i potem powoli obnizac obroty... Ja cie nie zamierzam przebijać ani twoich babek. Ma swoich pradziadów zasłużonych dla kraju więc co mje twoje babki z Podlasia obchodzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Obawiam się, że przy żonie krócej możesz żyć, bo ty się męczysz i udajesz. co udaje gdzie udaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: co udaje gdzie udaje? Że jesteś szczęśliwym denczelmentem u boku umęczonej madki zbolałej polskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Ja cie nie zamierzam przebijać ani twoich babek. Ma swoich pradziadów zasłużonych dla kraju więc co mje twoje babki z Podlasia obchodzo ano to ze mnie nie przezyjesz, ty sie lepiej zajmij swoimi zasluzonymi dla prlu to moze cos skapnie na stare lata....dobra nudzisz femcel i zasypiam jush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ano to ze mnie nie przezyjesz, ty sie lepiej zajmij swoimi zasluzonymi dla prlu to moze cos skapnie na stare lata....dobra nudzisz femcel i zasypiam jush To spij pokemonie snem wieczystym i wiekuistym na co się budzisz znów i dùpe zawracasz patriotom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: co udaje gdzie udaje? Wszystko udajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: co? pij wiecej to zaraz biale myshki bedziesz liczyc.. ja nie mam zadnego szwagra bo zona nie ma brata. proste jak 2+2. alkohol ci wypalił istote sharo.. Herbatę wypiłam, bo dawno jej nie piłam Libed jest świadkiem jak żaliłeś się na szwagra, że nie masz go za co spłacić. Następnym razem pomyśl co piszesz dziadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 57 minut temu Dobrze ze chłopy zonate krócej zyjo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach