Get Out 174 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, wuj boży napisał: Taka natura potężnych osup że przyczepy się czają i chcą doprowadzić do wariatkowa co akurat kontrolowane jest prawnie and ideologicznie całe szczęście Nie czaisz o czym mówię i bez odbioru , bo męcząca jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Kużwa, też jem o tej porze często dziewczyno Szamana O tej porze zazwyczaj jem bo wcześniej nawet jak wstanę o 4 rano nie przełkne nic. Pewnie jesteś jak ja że noc najlepsza a ranek katastrofa. Gdzie ten szampan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Get Out napisał: Po prostu zamiast tracić zdrowie z kimś nieodpowiednim wolałbym skromniej, ale w zdrowiu i komforcie psychicznym. Gnoić się i za chwilę normalnie rozmawiać jak to bywa w waszym przypadku to zupełnie nie mój świat. Będzie o wchodzeniu księdza do wanny, pracy jako kierowca w karetce w Kanadzie? I pozyskanych sliwkach, bo bieda w domu aż piszczy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 33 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: O tej porze zazwyczaj jem bo wcześniej nawet jak wstanę o 4 rano nie przełkne nic. Pewnie jesteś jak ja że noc najlepsza a ranek katastrofa. Gdzie ten szampan? Witaj w moim świecie codzienności bez ściemy. Dokładnie taki jestem jak Ty pod tym względem. Zaraz zobaczysz w innym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu Czy ktoś pamięta jak Widmo pisał, że mają dać mu spokój, bo coś sobie zrobi? A kobiety wychowujące samotnie dzieci to mamuchy i ku... y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: W kamperze też są wygody lepsze niż ludzie w domach mają i wiadomo w zależności od ceny tak jak z domem i wyposażeniem może być różnie z tymi wygodami. Kampera musisz kupić to kosztuje nie malo. Poza tym trzeba gdzieś zaparkować i go podłączyć do wody. Myślę że wynajem lepszy jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czy ktoś pamięta jak Widmo pisał, że mają dać mu spokój, bo coś sobie zrobi? A kobiety wychowujące samotnie dzieci to mamuchy i ku... y O na litość też bioro. Drama kłins Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Będzie o wchodzeniu księdza do wanny A nie wchodził ci aż co roku pisałaś że umarł tak jakby dziesiątki tych twoich ojców było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: O na litość też bioro. Drama kłins I walił głową w witryny sklepowe. A od 20 lat ma ciągle 36 lat Ksysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czy ktoś pamięta jak Widmo pisał, że mają dać mu spokój, bo coś sobie zrobi? A kobiety wychowujące samotnie dzieci to mamuchy i ku... y I na cukrze frytki smażę zapomniałaś dodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I walił głową w witryny sklepowe. A od 20 lat ma ciągle 36 lat Ksysiu Ty z roku na rok coraz młodsza i już nie dotknięta chorobami wenerycznymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I walił głową w witryny sklepowe. A od 20 lat ma ciągle 36 lat Ksysiu A co to miało mu przynieść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Kanadyjska czereśnia i śliwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: A co to miało mu przynieść? Nieśmiertelność po hibernacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nieśmiertelność po hibernacji XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Kampera musisz kupić to kosztuje nie malo. Poza tym trzeba gdzieś zaparkować i go podłączyć do wody. Myślę że wynajem lepszy jest. Kamper ma więcej plusów, bo można nim podróżować. Czy ja wiem taniej niż dom wychodzi, a wynajem na dłuższą metę kompletnie nieopłacalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kanadyjska czereśnia i śliwka Dzidzia czy będziesz znowu bredzić że kolejny tatuś ci umarł żeby brać ludzi na litość i karmić się współczuciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 1 godzinę temu Nie malpujcie znowu odtwórcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Kampera musisz kupić to kosztuje nie malo. Poza tym trzeba gdzieś zaparkować i go podłączyć do wody. Myślę że wynajem lepszy jest. Tak wgl się nie opłaca kamperowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Kamper ma więcej plusów, bo można nim podróżować. Czy ja wiem taniej niż dom wychodzi, a wynajem na dłuższą metę kompletnie nieopłacalny. Ale kamper i zima? Czy nie bedzie za zimno w nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Tak wgl się nie opłaca kamperowac A co sie opłaca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale kamper i zima? Czy nie bedzie za zimno w nim? Raczej są wersje zimowe skoro ludzie robią sobie wyprawy zimą w ciekawe miejsca . Albo na czas zimy można pojechać tam gdzie nie ma zimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: No widzisz jakie to śmieszne że ludzie łykali twoje bajki o śmierci tatusia, a chłop pewnie ma się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A co sie opłaca? Pewnie męczyć się z kimś nieodpowiednim i żyć jak kot z psem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A co sie opłaca? Najtańsza kwatera z prysznicem no wiadomo ile kto ma zasobów finansowych bo, na milionach to się bierze apartamenty z wannom w podłodze na jakiś sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Najtańsza kwatera z prysznicem no wiadomo ile kto ma zasobów finansowych bo, na milionach to się bierze apartamenty z wannom w podłodze na jakiś sexy Najtańsza kwatera to jest dla ludzi którzy z braku odpowiednich środków muszą się zadowolić byle czym i w niebezpiecznych dzielnicach są też tanie gdzie jest dużo patologi i hałas pijacki z tym związany oraz różne ryzyko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Najtańsza kwatera z prysznicem no wiadomo ile kto ma zasobów finansowych bo, na milionach to się bierze apartamenty z wannom w podłodze na jakiś sexy Lubię wygody i jestem bogata to moge Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Out napisał: Pewnie męczyć się z kimś nieodpowiednim i żyć jak kot z psem . Naszczescie nam to nie grozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubię wygody i jestem bogata to moge Bez urazy ale mam wątpliwości, czy płaciła byś tysiaka dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach