Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccolazzi

nie mam okresu juz ponad 60dni

Polecane posty

Gość niccolazzi

nie iwem czemu, moze przez zmanę trybu zycia-wakacje,brak stresu, wysypiam się i jestem wypoczęta. Zawsze mialam co ok. 33-36dni, w czerwcu i w lipcu dostalamm po ok 27dniach, a teraz nie mam w cale. Nie mam nawet objawow,ze wystąpi w najblizszym czasie:( a w ciązy nie jestem na pewno trochę sie odchudzalam ale nie drastycznie...

Gość jestem pewna w 100
% ,ze to od odchudzania zacznij jeść normalnie i to jak najszybciej to okres wróci

Gość niekoniecznie od odchudzania
z tego co widze to mialas troche nieregularny okres. tez tak mialam, i nagle calkiem sie zatrzymal - przez 6 miesiecy nic!! okazalo sie ze mialam cos nie tak z hormonami- dokladniej z progesteronem

Gość jestem pewna w 100
jak to nieregularny? okres, który maha się pomiędzy 20-40 dni, ale zawsze występuje jest uznawany za REGULARNY, a utorka pisze, że ma okres co 33-36 dni wiec regularnie 2 ostatnie miesiące miała co 27 dni i teraz od 60 dni nic co jest ewidentnym znakiem, że odchudzanie rozregulowało jej gospodarkę hormonalną

Gość jestem pewna w 100
jak to nieregularny? okres, który maha się pomiędzy 20-40 dni, ale zawsze występuje jest uznawany za REGULARNY, a utorka pisze, że ma okres co 33-36 dni wiec regularnie 2 ostatnie miesiące miała co 27 dni i teraz od 60 dni nic co jest ewidentnym znakiem, że odchudzanie rozregulowało jej gospodarkę hormonalną

Gość lepiej ty
idż do ginekologa, jesli nie chcesz sobie zafundować bezpłodności...