Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś się orientuje

Czy zastrzyki z biostyminy pomagają na wypadające włosy i trądzik?

Polecane posty

Czy może ktoś to stosował? proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami w tej kwestii:)

mialam zastrzyki z biostyminy od okulisty na wzmocnienie wzroku, kilka serii po 10 zastrzykow i zadnej roznicy w cerze i wlosach nie widzialam (zreszta wogole zadnej roznicy nie bylo :-P )

Pytam, bo moja Mama mówiła, że jej kiedyś bardzo pomogło na wypadające włosy, ale ja jakoś nie jestem do tego przekonana...

moje dziecko pije te ampułki na ogólne wzmocnienie organizmu, niec mi nie wiadomo o działaniu na włosy i trądzik. Możliwe że jeżeli Biostymina wzmacnia cały organizm to i włosy również:)

Sama już nie wiem czy warto brać zastrzyki, jeśli one może wcale mi nie pomogą...

Gość nasze forum
kochana nafta i jeszcze raz nafta

Ale mi lekarz zapisał Biostyminę, ale nie wiem czy warto ją brać:(

Gość jozefinka
Mozna ampulki wypijac jak lakcid- zamiast zastrzykow.Po co sie kluc. Dzialanie chyba takie jak aleosu.Slyszalam o zastrzykach n a wlosyale pod skore glowy- przy n p lysieniu. Sprobuj wcierac polopiryne S rozpuszczalna na O ,5 szkl wody przed myciem- jesli by byly jakies stany zapalne np. Myj wlosy w szamponie dzieciecym + mydlo dzieciece lub szare. Nie pomyl kruszenia sie wlosow z wypadaniem.

Gość gość
Też kilka lat temu brałam 3 razy co dwa lata serię 10 zastrzyków z biostyminy .Przepisał mi okulista.Zastrzyki bolesne.Poprawy żadnej nie odczułam.Inna okulistka nie chciała mi przepisać ,bo pojawiły się opinie w literaturze,że biostymina może wywoływać agresję.

Gość glamewa
mnie igły przerażają i nie byłabym w stanie stosować czegoś takiego.. w moim przypadku zbawieniem okazały się na trądzik tabletki iqface, nie dość że się go pozbyłam to skóra jest w dużo lepszej formie, nie przetłuszcza się tak i w ogóle wygląda zdecydowanie lepiej:)