Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona222

Boje się isc do pracy..

Polecane posty

Gość zagubiona222

boje się odrzucenia dlatego, ze jestem puszysta :( kiedys poszlam do sklepu Levisa bo potrzebowali sprzedawce, a na miejscu przywitała mnie szefowa z bardzo zmierzłą miną :o nie chce pisac, co mi wtedy powiedziała, ale bylo mi bradzo przykro. do dzis to gdzieś we mnie siedzi głęboko. nie myślałam, ze w pracy liczy się bardziej wygląd niż kompetencje :o przechodząc dalej.. mieszkamy z moim chlopakiem juz na swoim, narazie tylko on pracuje i ciągle mowi, ze musze isc do pracy, a mnie na samą myśl trzęsie :( jak przezwycięzyc lęk? prosze o pomoc. tamta pani z Levisa zrujnowala moją samoocene i jakiekolwiek wartosci, slaba jestem strasznie..

Gość ludzie ludzie ludzie
olej babę i tyle :-)

dokladnie, olej głupią babe:O ja tez szukam pracy i tez sie boje, bo nigdy nie pracowalam, nie jestes sama w tym swoim lęku, trzymam kciuki

Masz chłop[aka i powinnaś to doceniać,skoro on jest z toba to znaczy że nie jesteś taka do niczego. Nie w każdej pracy masz kontakt z klientem,i moze taka powinnaś szukać . Moja koleżanka waży ponad 100 kg i znalazła prace w sklepie.

Gość Opuncja i bergamotka
Kobietko ! nie bierz do siebie słów jakichs tępych debilek, które oceniają efektywnosć pracownika po jego wygladzie. Uwierz , ze jesteś dobra w tym co robisz , jeśli nie potrafisz przekonać o tym sama siebie, napewno nie przekonasz drugiej osoby!

Gość szaliczek
Zagubiona, jak moglas pozwolic, aby jakis wredny babsztyl zrujnowal Ci samoocene??:( Ja wiem, ze Ci ciezko, bo moja siostra ma podobne problemy, ale srednio co drugi dzien serwuje jej wyklad i juz widze rezultaty! NIe daj sie stlamsic ograniczonym idiotom!

Gość zagubiona222
nie chciałam pozwolic naprawde. tyle lat w końcu budowałam moja samoocene ale tamta kobieta na samym wejsciu mnie przekreśliła, rzuciła hasłem, a ja odwróciłam się na pięcie i wyszłam, płakałam całą drogę do domu. to co budowalam tyle lat poległo w jednej sekundzie. poczułam się strasznie, ale wiem, ze nie jestem taka zła bo mam w miare ładną twarz, potrafie się ladnie ubrać, dbam o siebie między ludźmi czuje się bardzo dobrze tylko boje się pracodawców i odrzucenia... najgorsze, ze nikt nie wie o tym moim "lęku" nawet chlopakowi nie powiedzialam, on na mnie naciska, a ja wyciskam łzy kiedy nie widzi. dzisiaj pisze cv znalazłam oferte pracy w Bukmacherskich Zakładach Sportowych, zobaczymy co z tego wyjdzie..boje się bardzo

Gość mam ten sam
problem :(

Gość tego
nie daj sie glupim ludziom

Gość sPOMIDROWYSE
ZAGUBUONA2222 ja mam to samo o Ty tez , boje sie isc do pracy choc jestem szczupła..ale to nie jest kwestia wygladu..jak by sie mogło wydawac, bo znam osoby brzydsze ode mnie, a sobie doskonale w zyciu radza..a wiesz dlaczego bo wierza w siebie..a ja w siebie watpie.cho niby szczupła i łądna..ale mam niska samoocene..

Gość taka prawda ze
z nadwaga nie wezma Cie do zadnego klepu z orginalnymi ciuchami.Ja jestem kierowniczka w sklepie Nike i juz na szkoleniu mowili ze pracownicy musza sie prezentowac bardzo dobrze,gdyz klienci ktorzy przychodza maja kupe kasy i sa bardzo zadbani(chodzi o kondycje,ciuchy)I nie chca zeby im doradzal jakis tluscioch.Ale do hipermarketu wezma Cie z pocalowaniem reki,wiec glowa do gory;)

Gość sPOMIDROWYSE
ale ona nie chce jełopie co przede mna pisał..pracowac w hipermarkecie!!

Gość mam ten sam
ale ta pani nad tobą specjalnie to napisala zeby jeszcze dobić zagubioną, przeciez to widac :o ze sa tacy puści ludzie na tym świecie..

Gość HEHE GłUPIE KOMICZNE
do taka prawda, ze moze..i jestes kierowniczka w sklepie..ale jak umrzesz i pojdziesz na sad ostateczny, ktory kazdego czeka(tak , ale pewnie zaraz powiesz, ze w niego nie wierzysz, by zagłuszyc, swa pustote i wyrzuty sumienia).. PAN BOG POWIE..NIE PRZYJMUJ CIE DO NIEBA, BO BYłAS ZBYT PUSTA NA TAMTYM ZIEMSKIM SWIECIE, odrzucałas oferty osob kompetentnych, tylko dlatego, ze były grubsz.e.

Gość HEHE GłUPIE KOMICZNE
do taka prawda , ze JESTES PUSTA,PUSTA PUSTACZKA PUSTOSTAN!!!TO TYLKO DOWODZI, ZE KIEROWNICZKAMI SKLEPOW, SA PUSTE BAńKI

Gość DO TAKA PRAWDA żE
do taka prawda, ze moze..i jestes kierowniczka w sklepie..ale jak umrzesz i pojdziesz na sad ostateczny, ktory kazdego czeka(tak , ale pewnie zaraz powiesz, ze w niego nie wierzysz, by zagłuszyc, swa pustote i wyrzuty sumienia).. PAN BOG POWIE..NIE PRZYJMUJE CIE DO NIEBA, BO BYłAS ZBYT PUSTA NA TAMTYM ZIEMSKIM SWIECIE, odrzucałas oferty osob kompetentnych, tylko dlatego, ze były grubsz.e.

Gość tego
a my, zza bramy niebiesiej, bedziemy papierkami po rafaello w ciebie rzucac, o

Gość DO TAKA PRAWDA żE
tego heheh dobre..dokładnie:)

Gość DO TAKA PRAWDA żE
a diabły w piekle ferrero roche:)

Gość ololllllllllll
nie boj bedzie gooood 🌻