Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholercia20

tyjecie po antykonceptach?

Polecane posty

Gość cholercia20

bo ja tak :( biore Diane 35

Gość olenka mala
niestety nie, chcialabym przytyc i nic wlasciwie to ze wzgledu na nadzieje, ze przytyje biore anty jestem cholernie chuda i nic takze nie na kazdego dzialaja hehehehe moze to u ciebie to chwilowe

ja taz własnie chciałabym przytyc i tez po nich nie tyje a dianna 25 to są tabletki anty i dodatkowo celowe do przytycia mojej siostrze przepisał je lekarz zeby przytyła zmien tabletki poprostu

Gość ja tyję po Cileście
:-(I do tego ten cellulit😭

Ja biorę regulon od miesiąca i widać po mnie, że trochę przytyłam, zwłaszcza na brzuchu i biodrach, ale na wadze to tylko 1-2 kg. Poza tym albo moja waga jest popsuta albo mam takie wahania, że ważyłam normalnie 52 kg, po 2 czy 3 tygodniach 56, a za dwa dni dosłownie 53 i tak się teraz utrzymuje. Ale po ciuchach widać, że mam kilka cm w pasie więcej.

Gość niestety tak
biore anty od klku lat cycki numer wieksze :( ramiona prztytyły i nie mam pojecia jak schudnac, juz tyle razy próbowałam waże 60 kg przy wzroscie 164 czyli ok 3-4 kilosy za duzo, a tyle najciezej stracic :( ale co mam zrobic?

Ja to z cycków akurat jestem zadowolona, bo natura hojna dla mnie nie była :)

Gość niestety tak
mialam c teraz mam D i nie mam sie z czego cieszyc :(

przytyłam 2kg, nie wiem czy po tabletkach (cilest), czy po prostu,bo dopiero kilka dni przed końcem pierwszego opakowania i było wtedy kilka fast-foodow i troszke słodyczy, juz mi sie udało ich pozbyc,ale sobie odpusciłam i znowu jest te nieszczęsne 66:( ja chce spowrotem 64. zabieram sie do pracy od jutra:( na szczęscie w ciągu najbliższych kilku dni nie bede miec duzo czasu na jedzenie:) no i bede jesc ten chrom i kupie sobie herbatki- znacie jakies dobre? o slim figura wiem tylko tyle,ze mi smakuje... piszcie i powiedzcie przy okazji czy bardzo gonia do łazienki

Gość cholercia20
tzn bo to jest tak ze ja dopiero kończe drugie opakowanie i dziś sie zorientowałam że chyba przytyłam troche i faktycznie brzuszka dostałam i waga w górę.Cholercia ja tak nie chce a moze to tylko na początku tak jest?Albo musze mniej jeść żeby do tego nie dopóścić Zamiana tabletek nie wchodzi w gre bo te przepisał mi dermatolog w innym celu ( wypadanie włosów)

Gość cholercia20
o sorki pierwsze oakowanie kończe brać a nie drugie